Archief

  Max Willems verlaat GTST. Recast rol Q Bouwhuis

  20

  Vanaf dinsdag 27 november zal de rol van Q Bouwhuis gespeeld worden door de 27-jarige Giovanni Kemper. Dat meldt Televizier.nl vandaag.

  Max Willems, de huidige vertolker van het personage Q Bouwhuis, verlaat definitief GTST om zich te focussen op zijn nieuwe rol in een Amerikaanse film.

  Nieuwkomer Giovanni Kemper is vooral bekend van rollen in musicals als Miss Saigon, The Lion King en Aladdin. In 2013 was hij één van de finalisten van het dansprogramma ‘So You Think You Can Dance’.

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Flapperdeflap op

   LOL, ik zie dat iemand hier mijn naam leuk genoeg vond om te kopieren.. 😀

   Ik vind de recast jammer, ik gun Max echt het allerbeste maar ik ben van mening dat ze de rol beter hadden kunnen afkappen. Wat anderen al zeggen het voegt weinig toe en recasts vinden fans vaak niet leuk. Het moet hier ook geen “the bold” gaan worden natuurlijk.

  2. Flapper de flap op

   Wat kan iedereen zeuren zeg. Maar je hoort niemand over dat Sil ook op eens door een veel jonger iemand werd gespeeld in gtst. En genoeg andere personage zijn wel eens door een ander over genomen. Of dat iemand twee keer in de serie komt en dan twee verschillende rollen speelt.

  3. Best een groot leeftijd verschil Max is 19 en die Giovanni 27, zal raar zijn dat Giovanni een 18 jarige speelt want je ziet toch echt wel dat hij ouder is dan 18.

  4. In plaats van te zeuren en te mopperen over de rol van Q (Max Willems) in GTST zouden we ook wat positiever kunnen reageren, bijvoorbeeld met Max Willems veel succes te wensen en dat z’n droom uit mag komen in de VS. Want het is absoluut niet gemakkelijk in de VS voet aan de grond te krijgen bij films en / of series. Een pracht van een kans voor Max om zich verder te ontwikkelen, ook als persoon.

   En natuurlijk niet te vergeten Giovanni Kemper veel succes te wensen met z’n rol als Q. Geef hem een kans om zich te bewijzen, maar hem niet al bij voorbaat af kraken.

  5. hopelijk een acteur die wel kan acteren. Arme Amerikanen!

   en indd Q hadden ze er beter uit kunnen schrijven! Voor in de plaats Beau Schneider terug vragen…

  6. Bij Rover was ik voor een recast, bij Q ben ik er tegen. Ik vind het karakter totaal niks toevoegen aan de serie… maar we zullen zien. Ik vind wel dat de familie Bouwhuis-Dekker weer wat meer in beeld mag komen

  7. Jammer dat er weer een ander komt voor 0, hij was net zo leuk,met al die nieuwe personen vind ik het er niet leuker op worden.

  8. Mevr gc Bosschae op

   Het is jammer ben je net aan iemand gewend gaat hij weer weg dan kun je hem ook niet q laten spelen want dat is hem niet heel jammer

    • Beter blijf jij een keer weg. Als je iemand niet afzeikt op z’n grammatica dan is het wel op zijn reactie. Wat een bekrompen leven moet jij hebben.

    • En trouwens ik gun Max zijn baan in Amerika. Het enige wat ik zeg is dat ze beter Q kunnen laten verdwijnen, want dat personage kun je niet door een andere acteur laten spelen.

    • De grootste zeikerd hier ben jij Celine. Zodra iemand een kritische reactie geeft sta jij er al onder met commentaar en een wijzend vingertje.
     Gun iemand eens zijn of haar eigen mening, ook als die mening niet overeenkomt met die van jou! 🙂