Maxime werkt voor Martine Hafkamp

by GTSTCourant

Let op! Dit bericht bevat informatie over een vooruitgekeken aflevering van GTST.

Dinsdag 10 januari keert Maxime Sanders weer terug naar Meerdijk. In Frankrijk is de relatie tussen haar en Robert uitgegaan. Eerder schreef GTSTCourant dat de uitnodiging die Maxime ontving om te exposeren in Frankrijk, verstuurd is door Martine Hafkamp. Het lijkt erop dat de twee elkaar hebben ontmoet in Frankrijk, aangezien Maxime nu voor Martine Hafkamp werkt. Ook Maxime noemt Martine, net als Malena, Maddy Everest. Daarmee lijkt het erop dat Maxime ook niet weet dat Maddy Everest Martine Hafkamp is.

Maxime brengt een bezoek aan de ontvoerde Malena. Martine heeft Maxime laten weten dat ze niet rust voordat Malena dood is en eist dat Maxime hiervoor zorgt. Maxime laat Malena in leven en stelt het volgende aan haar voor: ze moet een andere identiteit aannemen en vluchten. Malena Blanco is vanaf nu zogenaamd dood. Gaat Malena hiermee akkoord?

Intussen gaat het steeds slechter met Ludo’s financiële situatie. Hij kan zijn rekeningen niet meer betalen, omdat zijn privérekeningen zijn bevroren.


Lees ook:

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!