Archief

  Melissa Drost tijdelijk te zien als Sjors Langeveld

  3

  Binnenkort zal actrice Melissa Drost voor een bepaalde periode te zien zijn als Sjors Langeveld in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dit maakte RTL Boulevard vrijdagavond bekend. Melissa zal daarmee de rol tijdelijk overnemen van Inge Schrama.

  Vrijdag werd de jaarlijkse foto van de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden gemaakt. Inge was hierbij niet aanwezig. Volgens RTL Boulevard zou zij na de bevalling van haar zoontje wat tijd voor zichzelf willen nemen. Wanneer Schrama terugkeert is niet bekend.

  Melissa Drost speelt op dit moment een van de hoofdrollen in de musical Soldaat van Oranje. Ook was zij te zien in de film Rokjesdag, speelde ze in de serie Nieuwe Tijden en in de RTL5-serie Malaika.

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Dominique op

   Nee hè? De vorige keer dat de rol tijdelijk werd overgenomen verdween Sjors langzaam van het scherm om vervolgens maar te zitten wachten tot Inge terug kwam. Begrijpelijk dat ze even tijd voor zichzelf wil, ze heeft natuurlijk een fulltime baan te combineren met twee jonge kinderen. Hopelijk is dit inderdaad maar tijdelijk; Sjors blijft m’n favoriet en Inge is één van de beste actrices in de soap.
   Daarmee gezegd; Melissa Drost is wel ook echt een goede actrice, heb haar nu een paar keer bij Soldaat van Oranje gezien en ze is qua actrice een sterke aanwezigheid.

  2. waarom in hemelsnaam sjors langeveld vervangen ? Dit personage voegt toch helemaal niets toe had dus gewoon de serie uitgeschreven kunnen worden. Denk niet dat iemand haar zou gaan missen.

  3. Goede actrice. Vooral haar rol in de musical Soldaat van Oranje is erg mooi.

   Ook Melissa Drost zal volgens het script moeten acteren, dus qua invulling van het personage Sjors Langeveld zal er niet veel veranderen.