Archief

  Melissa Drost voelt zich al thuis bij GTST

  4

  Sinds enkele weken is Melissa Drost te zien als Sjors Langeveld in Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij vervangt daarmee Inge Schrama, die wegens gezondheidsredenen een tijdje niet in de serie te zien is. Het plotselinge vertrek van Inge zette de boel achter de schermen flink op zijn kop.

  Aan RTL Boulevard vertelt Melissa over haar nieuwe rol: “Ik was aan het spelen bij Soldaat van Oranje. Mijn agent wist dat ik aan het spelen was, maar belde mij tussen de scènes. Ze vroeg of ik interesse had in een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Later hoorde ik pas dat ik de dag erna al moest beginnen.”

  Met Inge heeft Melissa geen contact gehad. “Inge neemt nu haar rust en daar heb ik alle respect voor. Als acteur voelt het wel gek. Je weet niet precies hoe een personage in elkaar steekt en dan moet je het maar meteen gaan spelen. Dat is bijzonder. Gelukkig ben ik door iedereen zo lief opgevangen. Iedereen is begripvol en geeft me de ruimte. Ik voel me al wel een beetje thuis.”

  Wanneer Inge weer terugkeert als Sjors is nog onbekend.

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Angelique op

   Ik hoop niet dat Inge niet meer terugkomt. Ik vind deze actrice niet goed Sjors spelen. Dus voor mij mag Inge weer snel terugkomen.

   • Dominique op

    baseer je dat op iets concreets of zeg je dat zomaar? want het is niet echt tof om zulke geruchten te gaan verspreiden, al helemaal niet over iemand die met overspanning/burn-out thuis zit.