Archief

  Merel en Stefano maandag 8 april terug in GTST

  18

  Merel en Stefano zijn binnenkort weer te zien in GTST. Het liefdeskoppel, gespeeld door Sophie Bouquet en Bas Muijs, is maandag 8 april (1 april op Videoland) terug in Meerdijk, zo meldt Gids.tv.

  De twee pakten begin januari hun koffers voor een korte vakantie naar New York. Daar werden al gauw enkele maanden aan vastgeplakt omdat er plaats was in een kliniek gespecialiseerd in de behandeling van dwarslaesies. Vorig jaar belandde Stefano na de dramatische kettingbotsing in Meerdijk in een rolstoel.

  Lees verder onder de video.

  Kan Stefano weer lopen?

  De grote vraag is nu: keert hij met of zonder rolstoel terug naar Meerdijk? In GTST weet tot nu toe elk personage op wonderbaarlijke wijze te herstellen van een verlamming. Zo was Ludo vroeger verlamd (en blind), had Nina geen gevoel meer in haar hand en kon Charlie niet meer lopen. Inmiddels voelt iedereen zich weer kiplekker. Overkomt Stefano hetzelfde wonder? In GTST kan immers (bijna) alles…

  Vreemd beleid GTST

  Bas Muijs en Sophie Bouquet waren vanwege het vreemde beleid van GTST een tijdlang niet in de soap te zien. “Het is eigenlijk al een tijdje zo dat acteurs er tijdelijk uitgeschreven kunnen worden”, zei een woordvoerder van RTL eerder tegen Televizier. “Dit gebeurt ten goede van de serie, om andere verhaallijnen meer aandacht te geven.”

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Stefano en Merel zijn terug en in de eerste aflevering dat je hen weer ziet ( ik kijk vooruit ) viel mij iets op. Ze zijn dus lang weg geweest in het buitenland en dan zegt Merel ineens dat ze afgestudeerd is en geslaagd ??? Niet op de politie academie zijn en toch slagen terwijl je vakantie viert ?? Tja in GTST kan alles en dat is ook wel weer het leuke van een soap . De verhaallijnen blijven dicht bij de werkelijkheid zoals met Laura en vorig jaar met Shanti maar af en toe gebeuren er ook dingen waarvan je denkt nou hoe kan dit . De buurtsuper, geen personeel en toch komen er mensen boodschappen doen … Kortom het is en blijft mijn favoriete soap !!

   • Dus Stefano overkomt iets tijdens 2 opeenvolgende cliffhangers. 😱

    Ondanks dat in GTST alles kan, lijkt mij dit iets onwaarschijnlijk.

  2. Ik blijf nagenieten van de 4 minuten staren scene. Geweldig hoe Ludo het oppakt en Janine haar oogtrekjes weer naar voren komen. ZIJ, heeft het grootste probleem en het is goed dat ze beide leren op een realistische manier weer tot elkaar proberen te komen.

  3. Aah fijn dat Merel terugkomt, maar Stefano mis ik totaal niet… Ik hoop wel dat hij nog steeds verlamd is, als hij weer kan lopen is dar echt respectloos naar mensen met een verlamming.

   • Stefano mag voor mij in NY blijven ik heb hem niet gemist,en ik ben het helemaal met je eens dat als hij weer kan lopen dat dat heel respectloos is.

    • rene met kleine r op

     Van mij had hij ook weg mogen blijven en inderdaad als hij weer zou kunnen lopen is dat in mijn ogen een belediging naar alle mensen die met een dwarslaesie nooit meer uit een stoel komen, dit gaat er voor mij dan vér over , nee zijn rol is een rolstoel hebben de schrijvers vorig jaar besloten en dan zeg ik : deal with it!

   • Laat die scènes tussen die twee maar wegblijven, doet mij teveel denken aan het geen ik heb meegemaakt, tussen mijn vader en mijn ex, brengt bij mij teveel negatieve gevoelens naar boven.

   • Lidia Soeteman op

    Ze moeten er gewoon uit omdat ze anders een vast contract moeten krijgen
    Heeft niets te maken met verhaallijn

    • RTL vertelt iets anders. Zij zullen het wel weten, denk ik zo.

     Bovendien gaat het echt niet alleen om de verhaallijn van Merel en Stefano, maar ook om andere verhaallijnen meer kans / aandacht te geven.

    • Dat was vroeger de constructie net zoals een contract bij een uitzendburo. Flexcontract is dat.
     Ik denk dat ze de ruimte krijgen om naast gtst wat te doen zo staan beide ook in theater en of films.
     Vroeger moest je na 6 half jaar contracten een vast contract of een half jaar ww in