Archief

  Nieuw homohuwelijk in Meerdijk? Lucas vraagt Flo ten huwelijk

  8

  Het zou zomaar eens kunnen dat er binnenkort opnieuw een homohuwelijk in Meerdijk wordt voltrokken. Lucas Sanders vraagt namelijk zijn liefje Flo ten huwelijk. Flo zegt volmondig ‘ja’ op het romantische aanzoek Lucas.

  Mocht het huwelijk doorgaan, dan stapt Lucas voor de tweede keer in het huwelijksbootje. In 2014 trouwde hij namelijk met Menno. Daarmee was het allereerste homohuwelijk van GTST een feit.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het zou fijn zijn als we t gewoon huwelijk noemen. Dat stickertje homo hoeft dr toch niet meer op. We zeggen bij alle andere huwelijken toch ook niet hetero-huwlijk.

   • Waarom zet jij dan wel homo in je naam hier? Jij hoeft dan toch ook dat stickertje niet te gebruiken? Ik schrijf toch ook niet hetero-vrouw… Oftewel, begin zelf eens met het weglaten van het stickertje 🙂

  2. En dan tijdens de voorbereidingen van hun huwelijk krijgt Lucas een bericht dat Menno overleden is. Zodat hij weer even terugdenkt aan hun huwelijk en hoe gelukkig ze zijn geweest die dag. Het zou een mooi in memoriam kunnen zijn als eerbetoon aan Dave Mantel.

  3. Ik begin me hier zo langzamerhand wel aan te ergeren hoor… GTST doet allemaal maar interessant met hun “homo huwelijk” en “controversiële lesbische relaties”, maar ondertussen leven wij hier in 2019 en is het niets meer en niets minder dan twee mensen die gaan trouwen.
   Leuk, maar niks controversieels, baanbrekends of ruimdenkends aan.

   Door het op deze manier te brengen blijven ze het als uitzondering behandelen en bereiken ze juist het tegenovergestelde van wat ze zeggen te willen bereiken…