NIEUW OP VIDEOLAND: DOKTER ROMAN

by GTSTCourant

Kun jij niet wachten tot de zomerstop van GTST voorbij is? Goed nieuws! De soap komt met een miniserie op Videoland: Dokter Roman.

In deze psychologische miniserie wordt de nieuwe huisarts van Meerdijk, Roman van Loon, verdacht van het stalken van zijn ex. Een rechercheteam van de politie onderzoekt de zaak. Door middel van flashbacks kun jij achterhalen wat er écht is gebeurd. Is Roman de belager of is hij slachtoffer van een manipulatief spel?

Dokter Roman is vanaf 19 augustus te zien op Videoland.

DE GTSTCOURANT AWARDS ZIJN TERUG! KLIK HIER OM TE STEMMEN!


Lees ook:

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Meerdijkfan
15 juli 2021 10:17

Super leuk dat er op videoland een gtst spin off komt! Ik kan niet wachten! Hoeveel afleveringen gaat de mini serie duren?

rene
13 augustus 2021 11:47

Ik hoop dat deze verhaallijn niet in GTST verwerkt wordt want dat is een beetje lullig voor iedereen die geen videoland heeft.
Ik vind het sowieso niet zo okay dat Videoland èn afleveringen eerder uitzend èn dan ook nog deze inleiding op dit nieuwe personage heeft.
Zo jammer dit.

Geert2dekamer
16 augustus 2021 21:19
Antwoord op  rene

je kunt ook gewoon een bepaalde download site opzoeken even accountje aanmaken en daar is altijd wel iemand die het ook doet uploaden zodat anderen het ook kunnen zien

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!