Nieuw verhaal in de GTST Meerdijk App met Wiet van Houten!

by GTSTCourant

In februari nam Wiet van Houten afscheid van Meerdijk. Ze ging samen met haar broer Jack onderzoeken of Martine Hafkamp nog in leven is. Via een collega had Jack een nieuw bedrijvenimperium in Rusland ontdekt. Het bedrijf heet Mount High en wordt gerund door Maddy Everest. Volgens Jack zou Mount High, MH, kunnen staan voor Martine Hafkamp. Jack had onderzoek gedaan naar Maddy Everest en kwam erachter dat deze vrouw een jaar geleden nog niet bestond. Wiet kreeg de opdracht van Jack, om anoniem als Tess Verdoorn, aan de slag te gaan binnen het bedrijf Mount High.

Aanstaande vrijdag zal in de GTST Meerdijk App een nieuw verhaal starten omtrent Wiet en haar avontuur in Rusland. Heeft Wiet Martine gevonden?


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Bjornlimmen
4 juli 2016 21:22

Als Ludo er achter komd dat marine haverkamp weer in beeld is zorgt dat ze dood gaat .

Kenny
5 juli 2016 11:00
Antwoord op  Bjornlimmen

Of anders om

Bert
4 juli 2016 22:23

Laat we het niet hopen, we willen dat Ludo nog lang in GTST blijft, ook zegt me iets dat hij er binnen 1 seizoen eruit gaat, dit komt mede door de interview van die Bing die graag de rol van Ludo wil hebben.

Chenilla
6 juli 2016 20:20

Ben der blij mee want nieuwe tijden vind er niks aan beetje kinderachtig.

Anoniem
7 juli 2016 00:09

@Kenny niet zeggen ik word hiervan gek van

Milou
18 juli 2016 20:21

Haha is ?

Roos
28 juli 2016 10:31

Kan iemand me helpen met die 4 plaatjes 1 woord

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!