GTSTCourant - Ludo Sanders

Nieuwe Revu: “Ludo Sanders verdween bijna uit Meerdijk”

by GTSTCourant

Weekblad Nieuwe Revu komt vandaag met een opmerkelijk artikel acteur Erik de Vogel. Erik, die al jaren de rol van Ludo Sanders vertolkt, zou in 2017 bijna uit GTST zijn geschreven door een conflict met hoofdschrijfster Pia Blanco.

Het begon volgens Nieuwe Revu allemaal met een liefdeslijn tussen de karakters Janine (Caroline de Bruijn) en Rik (Ferri Somogyi). Deze verhaallijn viel echter niet in de smaak bij Caroline’s geliefde, Erik. Hij maakte bezwaar bij Blanco en uitvoerend producent Rohan Gottschalk. De liefdeslijn werd echter doorgezet, waardoor er een hoogoplopend conflict tussen Blanco en De Vogel ontstond.

De ruzie tussen de hoofdschrijfster en de acteur resulteerde volgens het blad in een idiote climax van een verhaallijn die tegelijkertijd gaande was. Janine was in handen gevallen van seriemoordenaar Hein Lissenberg en dreigde aan een voortijdig einde te komen. In de oorspronkelijke scènes werd ze nog nét voor het moment suprême gered door Rik. De Vogel eiste dat zijn karakter daar ook een rol in kreeg en producent Gottschalk gaf toe. Het gevolg was dat Ludo Sanders op het laatste moment in die scènes werd geschreven.

Blanco zou volgens Nieuwe Revu na dit conflict helemaal klaar zijn met De Vogel. Ze zette een verhaallijn op waarin Ludo zoveel mogelijk werd vernederd: eerst zou hij Janine verliezen, daarna zijn geld en vervolgens zijn huis (verhaal Maddy Everest/Martine Hafkamp). Uiteindelijk zou hij berooid vertrekken naar onbestemde oorden. Na meer dan twintig jaar was het exit Ludo Sanders. Dat laatste zou Blanco volgens het blad er niet doorheen hebben gekregen. Uiteindelijk kwam Ludo wel diep in de ellende door Martine Hafkamp, maar bleef hij in Meerdijk.


Lees ook:

12 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Ankie
29 augustus 2019 19:12

Lachwekkend verhaal. Kan me niet voorstellen dat een professioneel acteur als Erik de Vogel zich zo zou gedragen

Ella
6 september 2019 15:17
Antwoord op  Ankie

precies ik heb daar ook mijn twijfels over

GTST
29 augustus 2019 19:14

Pia maakt meer kapot dan je lief is. Dringend tijd dat zij door RTL/Peter van der Vorst wordt ontslagen. Ze schrijft GTST de afgrond in!

Gerit
29 augustus 2019 19:18

Als ze Ludo er hadden uitgeschreven waren ze echt ongelooflijk dom geweest maar goed dat die blanco haar zin niet heeft gekregen

Suus
29 augustus 2019 22:10

En het is dan waarschijnlijk geen toeval dat degene die Ludo in problemen bracht Malena BLANCO heette.

Prezzo
29 augustus 2019 23:11

Ludo (Erik) zit er alleen maar voor het geld. Hij zou bijna nergens anders voor worden gevraagd. Hij doet het uitstekend als Ludo. Ik zie liever Martine Hafkamp alleen wel (Inge) geen vaste rol. Janine hetzelfde al krijgt zij wel leuke verhaallijnen.

riezz
30 augustus 2019 11:22
Antwoord op  Prezzo

Billy is een perfecte vervanger voor Hafkamp , dus laten we nu maar ophouden met zeiken om een actrice die NIET meer wil .
En ook ik hou van Martine , maar wie niet wil die wil niet meer , misschien als ze weer poen nodig heeft dat ze weer terug komt, maar als het weer voor 2 maanden is laat ze dan maar lekker weg blijven want haar vorige comeback was tenenkrommend nutteloos.

Hahaha
30 augustus 2019 21:09
Antwoord op  riezz

Nou inderdaad, ze zat toen haast alleen maar in der hotelkamer aan de telefoon…

Ggmm
30 augustus 2019 14:37

onvolwassen achterlijk mens die Blanco zit ze er nog steeds ? weg ermee

Rtd
30 augustus 2019 17:35

Martine hafkamp was toch vóórdat Hein in de serie kwam…

Hailey
31 augustus 2019 14:06

Haha als dit waar is dan is het achter de schermen dus ook 1 grote (wel heel kinderachtige) soapserie.

Taco
31 augustus 2019 17:33

Wel prachtig zoals die schrijfster het echte leven laat zien. Die Ludo is toch ook een schurk in de série? En nu gedraagt hij zich in het echt zo… het wordt tijd dat hij gaat!

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer