Nieuwe Tijden en Lucas in de GTST Meerdijk App

by GTSTCourant

Na het verhaal van Jef, Wiet, Hein en The Book of Love start er maandag een gloednieuw verhaal in de GTST Meerdijk App. Lucas is weer terug, maar waarom? Vanaf maandag kun je in de Meerdijk App ontdekken waarom Lucas in een studentenhuis gaat wonen. Wat is er tussen hem en Pelle gebeurd?

Daarnaast kun je gedurende vier weken alle andere personages uit Nieuwe Tijden alvast wat beter leren kennen. Bijvoorbeeld door te ontdekken welke studie zij doen, hoe hun kamers eruit zien, wat hen bezig houdt en wat hun onderlinge relaties zijn. Op gtstcourant.com/meerdijkapp zijn alle antwoorden van de opdrachten te vinden.


Lees ook:

6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
esmeralda
5 juni 2016 11:46

leuk dat er een nieuwe verhaallijn komt wordt het misschien spannens
ik hoop dat het een leuke opdrachten wordt

esmeralda
5 juni 2016 11:47

leuk dat er een nieuwe verhaallijn komt wordt het misschien spannend
ik hoop dat het een leuke opdrachten wordt

Jeanna
7 juni 2016 00:04

Leuk!

Petra
17 juni 2016 13:57

Kan iemand mij helpen om verder te komen bij de woonkeuken. Want ik kan niet verder. Om naar tiffy haar kamer het dagboek te vinden.

sandra
17 juni 2016 16:46
Antwoord op  Petra

Ik heb hetzelfde… ?

Sanne Huibers
18 augustus 2016 08:16

Weet iemand de oplossing van de 4 plaatjes het zijn Chinese tekentjes een foto van bobby een foto van Amy en een plaatje van de planeten

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!