Archief

  Nina krijgt haar geheugen terug

  18

  Het heeft even geduurd, maar donderdag 4 oktober krijgt Nina Sanders haar herinneringen weer terug. Door de traumatische gebeurtenissen op de autosloperij, waar ze bijna werd geplet door een sloopmachine, verloor Nina haar geheugen. Ze sloeg op de vlucht en belandde bij Carlos in Spanje. Na een aantal weken terug te zijn in Meerdijk krijgt Nina haar geheugen pas terug na een gesprek met Zoë en Aysen.

  Ondanks dat La Sanders haar geheugen weer terug heeft, houdt ze nog steeds van Carlos. Hoe zullen de verhoudingen zich tussen Nina, Bing en Carlos verder ontwikkelen?

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Citaat: “Het heeft even geduurd” maar…….. Nieuwe seizoen begon 3 september en dit gebeurt op 4 oktober. Net 1 maand. Voor GTST begrippen vind ik dat snel. Eindelijk eens een verhaallijn die niet uit den treure duurt.

   Maar ja, het krijgt natuurlijk wel weer eens staartje, gezien de laatste alinea.

  2. of carlos wilt niet omdat ik ook gelezen heb dat hij aan het denken word gezet over andermans kinderen op te voeden of hij dat wel kon maar nina gaat ook zeggen dat ze nog niks weet of aysen er in trapt das de vraag