Archief

  Noël van Kleef verlaat GTST

  6

  Noël van Kleef stopt met haar rol in GTST. Op Instagram deelt de actrice dat ze afscheid heeft genomen van Meerdijk. “Time to say goodbye to Meerdijk”, schrijft Noël.

  De actrice maakte in het voorjaar van 2022 haar debuut in GTST, waar haar karakter Lynn Vegter aan de slag ging als huishoudster van de familie Sanders. Later draaide Lynns verhaal in Meerdijk vooral om haar relatie met Merel Verduyn. Nu de twee na een zeer korte romance uit elkaar zijn, vindt Lynn dat de tijd rijp is om te verhuizen naar Thailand.

  RTL bevestigt aan GTSTCourant dat Noël, die een tijdelijke rol had in GTST, woensdag voor het laatst te zien was in de soap. “Haar verhaallijn is nu ten einde”, aldus een woordvoerder.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik las ergens dat ze weer terugkomt. Het schijnt dat Tamara Brinkman stories op Instagram heeft geplaatst van opnames voor kerst en daar was ze gewoon bij aanwezig. Dat verklaart wellicht ook het “tamme” afscheid. Normaal wordt dat veel breder uitgemeten…

  2. Marijke Van de Werken op

   Het droefd mij dat Lynn eruit is geschreven, het gaf weer een beetje kleur aan het programma, ik zal haar lieve en zachte glimlach missen.

  3. Het verhaal met Merel liep een beetje raar en was erg abrupt voorbij, maar dit verklaart het enigszins. Ze moesten Lynn natuurlijk op een bepaalde manier uit de serie schrijven.. Wel jammer dat de verhaallijn Merel en Lynn dan zo vreemd gelopen was en het allemaal zo pats boem is omgeslagen.

   • Marcel Eisma op

    Castfoto slaat ook nergens.Daar horen vaste personages op te staan.Cato staat er niet op,terwijl ze al maandenland erin speelt.Lynn staat er wel op,terwijl die er nu uit is.Alleen steef is verklaarbaar.Die kon het niet meer combineren en dat dat wist hij toen nog niet.Met lynn is het te verklaren dat dit vertrek niet de bedoeling was.Maar van cato begrijp ik het niet.