Archief

  Oktober: spanningen binnen de families lopen hoog op

  9

  Deze maand lopen de spanningen binnen de Meerdijkse families hoog op. Gaat de bom barsten in het veilinghuis? Redden de Verduyntjes het zonder Julian? Wat houdt Nola achter voor haar ouders? En komt het ooit nog goed tussen Rik en Shanti?

  Bekijk de trailer van de maand oktober!

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik krijg het vermoeden dat Steef een ongeluk krijgt, en daarbij verminkt raakt (die pan op het vuur?). Misschien dat ze op deze manier de recast gaan doen.

   • Steef valt met fiets op een openbare weg.

    Ik weet niet wat en wie met die pan en vuur te maken heeft. Dat zie ik niet duidelijk in de preview.

    Verder vindt ik de preview wel héél erg heftig.

    Wat mij weer ergert is de eis van Stefano op het eind van de preview.
    Wat vindt ik dat een verschrikkelijk karakter geworden.
    Ik zou zeggen, Ludo pas op, Stefano maakt je bedrijf kapot.
    Stefano heeft zijn bedrijf in New York ook al om zeep geholpen en dat gebeurt ook nu, als Ludo niet oppast.

    • Stefano is de meest ongeloofwaardige rol van de serie geworden, hij was bv zo dol op zijn homozoon Lucas en nu mag die kleine niet in zijn prinsessenjurkje op de foto van hem.
     Ze hebben het karakter helemaal omgegooid en sorry , ik persoonlijk vind Bas een mega slechte acteur , hij zegt zijn tekstjes op en al zeker als slechterik .
     Als vriendelijke sul was hij een stuk geloofwaardiger………………….. ik zeg: Zo snel mogelijk weer uit de serie.

     Trouwens , ze kunnen Billy toch terug halen voor Shanti ? ze hadden op social media contact en uiteindelijk heeft Billy officieel niets fout gedaan dat bekend is bij de politie, dus van mij mag ze haar dochter komen steunen en die huisjesmelker eens even lekker aanpakken samen met Rick.

     • Met je eens.

      Ik vind het héél erg wat Shanti (en Rik natuurlijk) is overkomen. En heb alle begrip voor hun grote verdriet.
      Maar er moet iets gebeuren met Shanti, zodat ze uit die roes komt en haar leven voorzichtig en langzaam weer kan oppakken.
      Of dat Billy zal of moet zijn weet ik niet.

      Gr. Moud. (mijn naam veranderd regelmatig in anoniem)

      • Monique, ik heb het toch ook over rollen?? of heb je een beetje moeite met begrijpend lezen?

     • Echt he wat een kwal is die stefano en idd niet de beste acteur 🫢
      Hopelijk komt Billy terug om samen met Rik die huisbaas een lesje te leren.

   • Pan mer vuur heeft te maken dat steef iets aan laat branden thuis.Ik denk dat steef gewoon oververmoeid is.Wat btreft nola….duidelijk dat ze keihard bedreigd word door die chick.Stefano en ludo gaan dus oorlog krijgen.Ludo speelt ook met vuur en het lijkt wel alsof hij het expres doet.hij zet daan op een familie foto,hij krijgt familie nalatenissen.Logisch dat stefano dit niet pikt.Rik en shanti zijn al zo goed als uit elkaar.WEl jammer …was echt een mooi stel..nu is het gewoon fuckt up om naar te kijken.

    • Stefano mag blij zijn dat Ludo hem in zijn zaak heeft opgenomen toen hij (failliet) platzak, met hangende pootjes naar Meerdijk terugkwam uit New York.
     Stefano is gewoon jaloers als een klein kind dat zijn zin niet krijgt. Probeert Daan in diskrediet te brengen, maar Daan is hem tot nu toe telkens een stap voor.

     Daan heeft voor Ludo héél véél smerige klusjes opgeknapt en loyaal gebleven, daar beloond Ludo, Daan nu voor, met wederzijds respect.