Archief

  Onheilspellende avond voor Meerdijkers in seizoensafsluiter GTST

  15

  De jaarlijks zomercliffhanger van GTST wordt volgens RTL een spannende avond in Meerdijk met, zo zal blijken, ingrijpende gevolgen.

  Na een emotionele tijd wil Bing iets leuks organiseren voor Nina. Via diverse romantische aanwijzingen stuurt hij haar naar een locatie voor een ontmoeting. Maar als Nina op de plek van bestemming aankomt staat haar een akelige verrassing te wachten. Ondertussen stroomt Boks vol: Maxime en Bill hebben een intiem avondje in haar atelier waarbij zij een geheim met Bill deelt. Sjoerd en Rikki eten pannenkoeken met de kinderen in het café. Er is die avond ook een voorlichtingsavond van het AZC waar Rover en Amir speechen. Op hetzelfde moment repeteren Lucas en Felix voor hun danswedstrijd. Wanneer zij abrupt worden onderbroken, krijgt wat een gezellige avond had moet worden ineens een hele andere wending en vechten zij voor hun leven.

  En waar zijn Bing en Rik? Hun plan om Jos te ontmaskeren nadert een hoogtepunt. Maar net wanneer Rik Marco lijkt te hebben overgehaald om tegen Jos, alias ’De Beer’ te getuigen, wordt hij in de val gelokt. Aysen probeert dringend contact te zoeken met Rik. Tevergeefs. Als Rik vervolgens naast Bing wakker wordt in het bos realiseert hij zich dat er iets helemaal is mis gegaan. Iets wat verstrekkende gevolgen heeft voor alle Meerdijkers…

  Zomerapp

  Ook na de laatste aflevering van dit seizoen kunnen fans blijven genieten van hun favoriete serie en acteurs. Na de cliffhanger start er een nieuwe, spannende zomergame in de GTST Meerdijk App die doorgaat waar de kijker die avond in het ongewisse is achtergelaten. Spelers kunnen wekelijks op maandag, woensdag, vrijdag en zondag uitzoeken hoe het verder gaat met de Meerdijkers gedurende een periode van acht weken. Tevens maken spelers van de zomerapp kans op een grote primeur. Als zij het spel goed spelen, weten zij al een week voor de start van het nieuwe seizoen het antwoord op die ene vraag: hoe loopt de bewuste avond precies af?

  © Foto: Martijn van Gelder

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het heeft ongetwijfeld met vergiffenis te maken.
   Ludo is het er niet mee eens met Maxime haar keuze.
   Rover wilt geen contact meer met Bill.
   Kimberly en Rover verkeren in relatie crisis.
   Door Rik zijn toedoen raakt Rikki in levensgevaar.
   Felix zijn familie heeft contact verbroken omtrent zijn homoseksualiteit.

   Dat maakt dat Bill en Felix mogelijk dodelijke slachtoffers worden. Rik zal het zo en zo overleven want die heeft nog maar net een nieuw leadershot. Aysen kan mogelijk ook nog dood gaan.

   • ja maar als je goed kijk t op de site van gtst bij het filmpje backstage bij de castfoto zie je dat zowel bill als aysen aanwesig zijn bij de castfoto ik denk dat felix eruit gaa

    • Felix is een gast rol dus die kome nooit op cast foto toch

     En volgens my hebbe ze vorige jaar ook 2 castfotos gemaakt

     • Dat doen ze altijd omdat ze niet willen verklappen wie er na de zomerstop allemaal terug komen daarom maken ze er twee en de tweede word pas na de zomerstop bekent gemaakt

  2. Bill vraagt Maxime ten huwelijk dus ik gok exit Bill dan kan Maxime weer in heks modus wraak nemen op iedereen.

   Lucas en Felix zelfde pak veren Felix exit zodat Ferry Doedens weer zijn jank smoel kan opzetten

  3. In your dreams. Martine is HELAAS verleden tijd. Inge is nou een boek aan het schrijven. T zou leuk zijn als De Beer en Marco Martine kenden maar zij opereren geheel zelfstandig. Ik denk dat Marco Rik en Bing wilt vermoorden wegens verraad. En De Beer laat Box ontploffen om Bing en Maxime te straffen.

   • klopt want toen ze uit de helikopter sprong kwam het verhaallijn ten einde degene die eruit zou kunnen gaan is maxime of felix want voor de rest zie ik iedereen gewoon staan bij dat filmpje van backstage bij de castfoto .