Archief

  Oogkas Nola verbrijzeld na ongeluk

  3

  Een gezellig avondje met haar vriendinnen eindigt voor Nola Sanders in het ziekenhuis. Nola dacht een onbezorgde tijd te hebben in het huis van Chanel, maar een politie-inval zet de boel aardig op stelten.

  De vriendinnen hebben het goed naar hun zin, zo wordt er gedanst en gedronken, maar de volgende ochtend eindigt het vrolijke feestgedruis als sneeuw voor de zon. Tijdens een brute inval van de politie wordt Chanels vader gearresteerd op verdenking van moord. In de hectiek van de arrestatie valt Nola met haar oog tegen de punt van een tafel. Ze wordt direct afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Daar krijgen Nina en Bing te horen dat Nola’s oogkas is verbrijzeld. Ook is de kans aanwezig dat haar oog permanent is beschadigd…

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

    • Marcel Eisma op

     Enige ongeloofwaardige is dat het arrestatieteam zonder storm ram niet naar binnen mag.Dat is protocol.Tevens kloppen die ook niet aan haha.Die rammen gewoon je deur naar de pleuris.Ben wel echt benieuwd wat stefano gaat doen.Er us altijd gedoe geweest met die 2…dat ze af en toe leuk tegen elkaar doen is gewoon fake.