Archief

  Ook Billy verlaat Meerdijk

  13

  Lone van Roosendaal is dinsdag 8 maart voor het laatst te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar alter ego Billy de Palma pakt haar koffers en verlaat Meerdijk. Billy vertrekt met haar liefdespartner Richard van Nooten naar het buitenland.

  Met hulp van Ludo Sanders is Richard, die ten onrechte is veroordeeld tot een celstraf van vier jaar, ontsnapt uit de gevangenis. Om uit de handen van de politie te blijven, is hij vertrokken naar onbekende bestemming. Na lang wikken en wegen besluit Billy met haar grote liefde mee te gaan.

  Met het vertrek van Edwin Jonker (Richard) en Lone van Roosendaal (Billy) komt er een einde aan het GTST-liefdeskoppel Billy en Richard in Meerdijk. Lone heeft de soap al vaker verlaten. Op Instagram schrijft de actrice dat haar vertrek dit keer definitief is.

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. richard welgraven op

   Ik was met mn vrouw een vaste kijker ,ik vind dat het steeds minder word,de goede acteurs worden er uit geschreven en zie allemaal jongelui met de meest aparte dingen voorbij komen die je niet in de realiteit ziet.Echte tienerdingen die ik gelijk weg zap.,hetzelfde geld voor nina en bing nu.Echt jammer was altijd leuk om te kijken’

  2. Ik kijk ook al sinds de aller eerste uitzending,maar ik vind het zo jammer dat de laatste tijd de beste acteurs eruit geschreven worden. En er weer van die slecht acterende pubers voor in de plaats komen.
   Billy en Richard zijn echt top acteurs, en ook de bouwhuisjes hadden er nog in moeten blijven.
   De verhaal lijn van Steef met zijn vriendinnetje zo ongeloofwaardig, zo nep en zo slecht geacteerd.
   Hoe ze voor zoveel geld het huis van de Bouwhuisjes veranderen,echt ongeloofwaardig.
   Robin de vriendin van Daan vind ik wel leuk acteren, en ook Marwan zit goed in zijn rol.

  3. Zo jammer dat vele goede (oudere) spelers uit de set worden geschreven.
   Maakt het plezier in en het volgen van GTST steeds minder.
   Wanneer wordt dit een halt toegeroepen?
   Jullie helpen zo een geweldige soap om zeep…

  4. jullie zijn echt dom bij gtst dat jullie elke keer goede akteurs er uit halen hardstikke dom van jullie hoe jullie de laatste tijd te werk gaan het is een schande dat gtst uberhaub nog uit gezonden worden … echt gekke werk van jullie let gewoon op en maak er niet zoon zooitje van bij de set en bij gtst

   • Ze maken er geen zooitje van….
    Als je nu nog niet doorhebt dat Edwin en Lone enkel in GTST zaten omdat ze niet in het theater konden spelen heb je echt niet goed opgelet de afgelopen 2 jaar.

  5. En toen kwam er na ruim 25 jaar GTST kijken ook voor mij een einde aan deze soap. Billy en Richard droegen naar mijn mening met hun sterke karakters en goede acteerwerk de serie. Vooral de droge humor tussendoor vond ik heerlijk. Nu de theaters weer open gaan is er natuurlijk voor dergelijke acteurs veel meer dan GTST (vraag me af hoelang Johnny Kraaijkamp nog blijft). Door Videoland spoelde ik andere scènes vaak door (vooral de tienerscenes en Nina en Bing).

   • GTST blijft gewoon spannend vind ik hoor tja er zijn altijd mensen die zeuren over dit over dat maar de soap bestaat niet voor niks al zo lang hè GTST jullle zijn top

   • Ik kijk al vanaf de allereerste uitzending van GTST en dat blijf ik doen, is voor mij een half uurtje ontspanning na een drukke (werk) dag.

    Ik geef toe dat ik het héél jammer vind dat Billy en Richard GTST verlaten. En ja de theaters zijn weer open en de theater producties kunnen weer optreden, maar ik denk toch dat dit organisatorisch best te regelen valt, dat kon toch ook voor corona.