Archief

  Ook dit jaar weer een GTST Magazine

  2

  Ook deze zomer komt GTST met een magazine, zodat fans tijdens de zomervakantie niets van hun favoriete serie hoeven te missen. Dit jaar is het thema van het GTST Magazine ‘grenzen verleggen’. De hoofdredacteuren van deze editie zijn Alkan Çöklü en Melissa Drost.

  Melissa Drost laat over haar taak als hoofdredacteur weten: “Alkan en ik vinden het ontzettend leuk dat we bezig zijn om een heel mooi GTST Magazine te maken. Samen met de rest van de cast zijn we de afgelopen periode op zoek gegaan naar hun ultieme uitdaging en dat levert verrassende verhalen op, want deze uitdagingen worden zo goed als werkelijkheid.” Alkan vult aan: “Daarnaast zullen we de komende periode door middel van vlogs op de social media kanalen van GTST alvast een voorproefje geven van al het werk dat komt kijken bij het maken van het magazine. Dus houd het Instagram-account en de Facebook-pagina van @GTST goed in de gaten!”

  Het GTST Magazine ligt vanaf donderdag 4 juli in de winkel en is vanaf nu te bestellen. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om het magazine als bewaarexemplaar in boekvorm te bestellen, met veel exclusief materiaal.

  Delen

  2 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik ben zo benieuwd of Inge Schrama ooit nog de rol van Sjors zal herpakken of dat ze definitief is gestopt met acteren.

   • Na twee jaar ziekte mag een werkgever de werknemer ontslaan. Melissa is vanaf 5 juni 2017 te zien, dus ik denk niet dat Inge nog terug komt… Eerlijk gezegd mis ik haar ook niet, Melissa speelt de rol met verve 😀