GTSTCourant - Janine Elschot

Opnames GTST in gevaar door coronavirus?

by GTSTCourant

Nederland gaat momenteel gebukt onder tal van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen. Ook op de set van GTST zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

Zoenscènes bij de soap zijn uit den boze. “We mogen elkaar natuurlijk niet aanraken”, vertelt Cas Jansen aan RTL Boulevard. Ondanks een aantal zieken op de set (onbekend is of zij het coronavirus onder de leden hebben) gaan de opnames volgens de acteur wel gewoon door.

Het kabinet adviseert mensen om voorlopig thuis te werken, maar dat is bij GTST natuurlijk niet mogelijk. “Wij kunnen moeilijk Goede Tijden vanuit huis gaan vloggen. Dat gaat best lastig”, aldus Cas. Volgens de acteur is de soap nog wel corona-vrij. “En dat wil ik graag zo houden, net als mijn collega’s.”


Lees ook:

5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
linda
14 maart 2020 15:07

logisch lijkt mij..
zoveel mogelijk doen om besmettingen te voorkomen toch..

Moud
14 maart 2020 18:23
Antwoord op  linda

@linda, zeker. Alles doen om besmettingen te voorkomen.

Maar laat ons svp niet in paniek raken. Angst is een slechte raadgever.

Kaasstengel
16 maart 2020 13:21
Antwoord op  Moud

Ik ben inmiddels wel verschrikkelijk bang. Mijn vriend zit in de risicogroep en ik mag hem voorlopig niet zien. Ik ben een beetje bang dat ik hem nu nooit meer terugzie.

Edd
17 maart 2020 17:19
Antwoord op  Kaasstengel

Laat jezelf nou niet bang maken door die vreselijke media Kaasstengel. Dit wordt juist gedaan om de kans op besmetting voor risicogroepen te minimaliseren. 90% van de mensen krijgt slechts een griepje, maar enkel de ernstige gevallen en doden hoor je iets over. Zo is de media… bah. Het is een moeilijke tijd, maar wees sterk want jij gaat je vriend gewoon weer terug zien <3

Linda
18 maart 2020 22:05
Antwoord op  Edd

Nee Edd, wordt eens wakker! Het is GEEN griepje, de symptomen LIJKEN alleen op die van griep! Verdiep je eens in SARS, want daar is dit Coronavirus familie van! Het brengt onherstelbare schade aan in je longen als je de ernstige vorm krijgt. Schaam je, vergelijken met een griepje! Bah!

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer