Archief

  Opnames GTST per direct stilgelegd

  4

  De dagelijkse opnames van GTST worden per direct volledig stilgelegd. Vanwege de uitbraak van het coronavirus vinden de makers het niet meer verantwoord om door te gaan. De opnamestop geldt tot en met 6 april, meldt het ANP.

  Eind vorige week nam producent EndemolShine al enkele maatregelen op de set. Zo gingen de repetitiedagen op maandag en woensdag niet meer door en werden intieme scènes geschrapt.

  “Vanzelfsprekend staat de veiligheid en gezondheid van onze cast en crew voorop. Daar is geen twijfel over mogelijk”, zegt producent Rohan Gottschalk. “Het is van noodzakelijk belang dat iedereen zijn verantwoordelijkheden neemt en sociale onthouding beperkt tot het minimum. Dat geldt dus ook voor ons. Wij doen er alles aan om de productionele uitdagingen waar wij op dit moment tegen aan lopen in goede banen te leiden, de consequenties te minimaliseren en juist in een tijd als deze de continuïteit van GTST te waarborgen.”

  De kijker zal voorlopig niets merken van de opnamestop. Er liggen voldoende afleveringen klaar waarmee RTL nog tot en met 8 mei kan uitzenden.

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Begrijpelijke en verstandige keuze.
   Het is te hopen dat men weer op tijd kunnen starten met opnames.
   Maar ik ben er bang voor, als ik Mark Rutte zo hoor praten tijdens zijn toespraak. Zo kunnen de huidig afgekondigde maatregelen geen 3 weken, maar nog wel maanden duren.

   Ik voorzie zo maar een vervroegde en / of verlengde zomerstop aankomen.

   • Kaasstengel op

    Ik sluit me hierbij aan. Mijn voorgevoel zegt dat dit nog wel tot juni of juli kan gaan duren en dit zijn ook niet de laatste maatregelen vrees ik.