Archief

  Wie overleeft de brand in Boks niet: Aysen, Rikki, Maxime of Bill?

  54

  De vraag die GTST-fans wekenlang in hun greep heeft gehouden, bereikt op maandag 28 augustus een ongekend hoogtepunt. Wie weet de vlammenzee in Boks niet te trotseren en verlaat het leven?

  Wekenlang hebben spelers via diverse opdrachten in de GTST Meerdijk App overlevenden van de brand in Boks kunnen vrijspelen. Op dit moment zijn er nog vier inwoners van Meerdijk over: Aysen, Rikki, Maxime en Bill. Eén van hen zal de heftige vlammenzee niet overleven.

  Ook komt er antwoord op de vraag wie Sjoerd heeft gered: zijn vriendin Rikki de Jong of ex-vriendin Aysen Baydar? Zowel Rikki als Aysen lagen tijdens de brand gewond in Boks horeca. Eén van hen is door Sjoerd naar buiten genomen, maar wie?

   

   

  Delen

  54 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik zit echt te twijfelen tussen Rikki en Maxime omdat Robin Martens toen met haar vriend naar t buitenland wilde gaan verhuizen en dus misschien ook stoppen met gtst. Of maxime van wegen Ludo en Jef dus ik weet t echt niet wie

  2. Aysen overleeft het sowieso want Babette van Veen had een foto op insta die direct weer weg was. Hierop zag je dat ze in het nieuwe seizoen een kleedkamer met Dilan deelt.
   Ik vrees voor Rikki, meer door de dingen die zij op instagram heeft staan met haar dansen en quotes over verandering en je hart volgen.

  3. Maxime of Bill of allebei. Die hadden het zo leuk de laatste paar afleveringen. GTST kennende duurt dat altijd maar heel kort. Zou best iets vaker ‘goede tijden’ willen zien

  4. Ik denk helaas Bill het is weer de easy way out voor de schrijvers. Kunnen daarna Ludo en Janine weer thuis gaan wonen.

  5. Dan denk ik rikkie. Volgens mij heb ik linda en maxime in een spel programma gezien. Daar zeiden ze we hebben samen op de set een opname gedaan…….

  6. Rikki overleeft de brand niet omdat sjoerd aysen heeft gered en Rikki heeft laten liggen en hij mocht voor de 2de keer boks niet meer in

  7. Sjoerd zal Aysen wel hebben gered, denk eerder dat het een shock zou zijn als hij wél Rikki had gered en Aysen had laten liggen. Ik denk toch dat het tussen Maxime en Bill gaat, of misschien wel allebei. Ik zou het persoonlijk ook niet erg vinden, ik vind het beiden verachtelijke personages die altijd maar overal mee weg komen, en ik zou ze persoonlijk niet missen. Marjolein Keuning als actrice zou ik wel missen, omdat ze knijter goed is.
   Ik hoop dat Rikki het overleeft, en als Sjoerd haar inderdaad heeft laten liggen, dat ze hem verlaat en voor zichzelf kiest. Sjoerd is altijd één van m’n favoriete personages geweest, maar dit zou hem een heel naar mannetje maken.

  8. Bill gaat als enige van de cast dood.

   Kan iemand mij vertellen of je via rtl xl premium de eerste aflevering morgen al kan kijken???

   Ik wil morgen sites als deze en entertainmentsites mijden om het extra spannend te houden!!!

  9. Ik denk Maxime. Juist omdat ze een paar afleveringen voor de cliff tegen Bill zei dat hij haar nooit meer kwijt zou raken. En ze was heel goed bevriend met Jeff, hij zou voor haar begrafenis wel terugkomen.

   • Ennn in de spoilers staat dat Ludo kampt met een enorm schuldgevoel. Dat kan dan zijn omdat hij moeilijk deed over haar geluk en het niet op tijd heeft goedgemaakt met haar.

   • Kan ook dat bill dood is en hij ter ondersteuning terug komt. Vind dat hij niet zo heftig reageerde wat ik over maxime wel zou verwachten

  10. Ik denk echt dat het tussen rikky en aysen gaat, bill en maxime waren samen en denk niet dat als er een van hun 2 gewond zou raken ofwat dan ook elkaar achter zouden laten want ze hielden van elkaar, als ik een keus zou moeten maken denk ik dat het aysen is en dat sjoerd rikky heeft gered omdat ze rikky ook nog 2 kinderen heeft.

  11. Anton heeft Rikki dus niet gered….bij het filmpje was duidelijk dat hij niemand meer had gevonden. Zou ze misschien onder het puin liggen, want alles stortte daar onderhand in. Zou echt zonde zijn als Maxime en/of Bill eruit vliegt. Hoop het echt niet, maar ben er bang voor….dadelijk halen ze het allebei niet.

   • Ben het met je eens. Ik zou graag meer willen weten over Bill. Marjolein Keuning (Maxime) vind ik een veel te goede actrice om die uit te schrijven. Ook Rikki zou jammer zijn als ze eruit zou gaan, maar volgens mij krijgt Robin Martens ook een aantal tv klussen (volgens mij Dance Dance Dance, zou iemand dat kunnen verifiëren?). Het zou jammer zijn, maar begrijpelijk als ze eruit zou willen.

  12. Ik zou het zonde vinden als Bill eruit zou gaan. Het is een interessante personage waar nog niet zoveel van weten, ik zou graag meer willen weten over hem.

   Wat betreft de spoiler van Jef, zijn reactie kan ook een ‘shock’ reactie zijn, dit verklaard ook de rustige reactie.

   Zou het misschien ook kunnen dat Anton Maxime uit het gebouw draagt? Dat heb ik volgens mij nog niet veel mensen horen zeggen. Zij hebben een kortstondige relatie gehad.

   We gaan het morgen zien, helaas speel ik de app niet meer, dus ik volg de reacties wel hier 🙂

  13. Assen overleefd het zoiezo, rikki gooien ze er denk ik niet uit. Tenzij ze dat zelf wil, maar denk dat Jeff dan niet zo rustig aan de telefoon zat. Dus twijfel tussen Maxime en Bill . Ik neig persoonlijk naar Bill. Maar we gaan het zien..

  14. Sjoerd heeft Aysen gered. speel de shortie van de Cliffhanger langzaam af en je ziet wanneer nina bij de ambulance staat duidelijk aan het haar en het jasje dat het aysen is. Bill zal het wel overleven omdat uit de spoilers is niets te vinden wat duid op een aanwijzing dat hij het niet overleefd.
   Twijfel tussen Maxime en Rikki

  15. Wat nou als Anton Rikki weet te redden. Sjoerd heeft natuurlijk Aysen gered, verhaaltechnisch lijkt me dat interessanter. En Maxime en Bill komen misschien samen om in de vlammen?