Archief

  Overleeft Shanti de zomercliff?

  34

  De 32e zomercliffhanger van GTST eindigt met de vraag of Shanti en haar baby ongeschonden uit de bevalling komen.

  Tijdens de bevalling verliest Shanti haar bewustzijn en wordt met spoed naar de operatiekamer gebracht. “We verliezen haar!”, hoort Rik de artsen zeggen. Hij blijft in grote onzekerheid achter.

  Er is meer drama in Meerdijk. Mare heeft een onaangename verrassing voor Bing en Nina, Philippa raakt gewond bij een schietpartij, Julian geeft zich aan bij de politie, Lynn zoent Merel en Stefano dreigt achter een groot geheim van de familie Sanders te komen…

  De zomercliff van GTST is nu te zien op Videoland.

  Delen

  34 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat Shanti én Jasmijn het beide overleven, maar dat baby Jasmijn gehandicapt blijkt te zijn. Wat weer voor verschillende verhaallijnen kan zorgen in het nieuwe seizoen. Rik en Shanti zullen daardoor voor veel dilemma’s komen te staan.

  2. Wat gaan ze nu weer met Ludo doen. Weer onschuldig in de bak voor de zoveelste keer. En dan Stefano die alles gaat proberen te claimen.

   Ik denk dat Stefano zelf achter het faillissement zit en niet die persoon waarmee hij zogenaamd samenwerkt.

   RIk is ook 1 van de grootste moraalridders. Hij is een moordenaar dat is een feit en dan zo negatief doen elke keer over anderen alsof hij de heilige is.

  3. Jeetje wat kan die Babette van Veen slecht acteren waarom hebben ze haar weer terug genomen geen goed idee dus!

  4. De meest lauwe cliffhanger die ik ooit gezien heb. Inspiratie is volgens mij echt zoek bij de scenarioschrijvers. Het was al afgelopen voor ik het wist.

  5. Shanti zit sinds 2019 in gtst, drie jaar dus. Tijd voor een tijdelijke exit ivm de flexwet. Ik denk dat ze haar kindje verliest en dan een tijdje Meerdijk verlaat om het te verwerken. Om later weer terug te keren.

   • Shanti zit al ruim over die drie jaar heen, ze is in januari Meerdijk binnen gewandeld, dus zit al op 3,5. Bijna geen enkele acteur heeft op dit moment nog met de flexwet te maken, omdat ze zich laten inhuren als ZZP’er. Volgens mij alleen Bing en Nina nog maar 🙂

    Ik hoop overigens wel dat Shanti het overleefd. Vind haar rol echt heel leuk! Als ik het zo lees, is de cliffhanger niet zo goed… Hadden ze beter die flatexplosie kunnen doen.

   • Ik denk er net zo over, Peter.

    Eindelijk geluk voor Shanti, ik gun het haar zo.
    Dankzij het half zusje van Shanti, krijgt het baby meisje een erg mooie naam.

  6. ik vond het wel een geslaagd seizoen, de spanning met leon,roman. ik geef dit seizoen wel een ruimvoldoende

  7. hoop zo dat ze het overleefd en der kind gewoon krijgt. zou toch zuur zijn als ze weer der kind verliest, na der relatie met anton

  8. WAT EEN SLECHTE CLIFFHANGER!!!! Die aflevering met die gebouw vond ik spannender ! Sjanti overleeft het wel bing komt er achter dat de vreemd is gegaan !

  9. Ik denk ook dat Rik moet kiezen tussen de baby of Shanti
   ze kunnen Shanti er niet uitschrijven ze is te populair.
   Dat Mare iets gaat flikken had ik wel verwacht nadat ze Nina en Lars samen heeft gezien.
   Ik ben benieuwd.

  10. Dit was de cliffhanger…beetje flauwtjes. Leek wel een donderdagavond uitzending die spannend afloopt en tot maandag in spanning moet wachten. Dit vind ik geen cliffhanger.

    • Helaas niet. Het is een wirwar van verhalen. Bing en Nina vernieuwen hun gelofte. Marit gaar alsnog naar de bruiloft maar niet met een positief gevoel. Shanti gaat bevallen en zakt weg onder de bevalling waardoor ze met spoed geopereerd moet worden. Spannender wordt het niet.

  11. Volgens mij is Shanti en heel populair/geliefd karakter onder veel kijkers, dus ik denk niet dat ze haar er zomaar uit schrijven. Denk eerder dat Rik moet kiezen tussen Shanti en de baby en dat hij dan voor Shanti kiest. En dat Shanti dat Rik erg kwalijk neemt.

  12. Zou me niks verbazen dat Stefano nog achter Mare aangaat dat hun een stelletje worden dat Mare dit doet om wraak proberen te nemen op Nina via Stefano.

   • Dat Stefano een gemene rol heeft bij zijn terugkeer in GTST is nu al duidelijk. Of dat samen met Mare gebeurd zou kunnen.

    Stefano wil Daan weg bij het veilinghuis en zal daar alle middelen voor gaan gebruiken.

    Ook onze Janine bemoeit zich er maar weer eens mee, zoals we donderdag zagen. 💨

    • Ik kan niet wachten op de dag dat Stefano weer weg is , wat een galbak hebben ze er van gemaakt.
     Gewoon niet leuk en de mooie lijn tussen Daan en Ludo wordt vernietigd en daar kan nog zo veel mee gedaan worden.

      • Zo jammer dat ze dit doen met Daan en was Stefano niet altijd the good guy ? .
       Ik vind dat de schrijvers dit seizoen de karakters hebben verknald, Rick die ineens een ander mens leek te zijn , Stefano die ineens een galbak is geworden , Merel die vanuit het niets ineens voor vrouwen gaat en Marwan vergeten lijkt te zijn in een weekje terwijl we maanden hebben gekeken naar het om elkaar heen draaien van die twee……………….. Nu komt Linda weer terug en die gaat van Anton af om iets met de nieuwe dokter te beginnen, Laura die van een sterke vrouw in 1 seizoen veranderd in een soort bouwpakket want ze heeft toch wel heel veel gebroken dit seizoen haha.

       Nou ja, we gaan hopen op betere tijden vanaf 29 augustus ,

  13. Het kan natuurlijk nog beide, jasmijn of shanti. Een verhaallijn van Rik als opeens als alleenstaande vader kan ook wel boeiend worden.