Archief

  Paula Udondek (Get the Picture) krijgt gastrol in GTST

  10

  Paula Udondek, bij het grote publiek bekend als presentatrice van de televisiequiz Get the Picture (1999-2002), krijgt een klein gastrolletje in GTST.

  De 53-jarige presentatrice speelt de rol van Janneke de Gooy, de behandelend arts van Bing Mauricius. Hij ligt in het ziekenhuis na het dramatische ongeval op de kermis. Voor Bing ziet het er niet best uit: door het ongeluk moet zijn onderbeen worden geamputeerd!

  Paula Udondek is vanaf woensdag 21 oktober te zien in GTST.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Op het moment ben ik eigenlijk het meest benieuwd naar wat er met Ludo is gebeurt en of hij nog leeft..
   Lijkt mij overigens wel (maar valt wel op dat er niets over bekend gemaakt is…dit wordt blijkbaar strikt geheim gehouden….)
   Denk dat hij sterker dan ooit tevoren terug komt op een moment dat niemand dit ziet aankomen😉

  2. Ik gok dat er op het laatste moment waarschijnlijk een wending komen zal komen waardoor z’n been toch niet geamputeerd hoeft te worden.

  3. Maar hoe gaan ze dit filmen? Natuurlijk zal die na verloop van tijd een prothese kunnen krijgen en zullen we niet meer weten dat zn been eraf is. Maar zeker de eerste periode, lastige verhaallijn om te filmen.

  4. Is idd heftig. Deze verhaallijn hebben we nog niet gehad in GTST zover ik weet. Bing zal Nina en Daan dit zeer kwalijk nemen en hun hiermee verwijten en iedereen van zich afstoten word weer een hele drama.

  5. Oeps, had haar niet herkend. Maar nu je het zegt.

   Vind trouwens wel apart hoe Nina na haar val er zo goed van af is gekomen (op miskraam na dan).