Archief

  Personage Loes de Haan grote winnaar GTSTCourant Awards 2018

  8

  Er is weer massaal gestemd tijdens de jaarlijkse editie van de GTSTCourant Awards. Grote winnaar van de GTSTCourant Awards 2018 is het personage Loes de Haan. In zowel de categorie ‘Beste nieuwkomer’ als ‘Beste personage’ van het afgelopen seizoen heeft het personage de meeste stemmen behaald.

  Actrice Beaudil Elzenga, die met verve de rol van Loes de Haan heeft gespeeld, heeft een boodschap voor alle bezoekers van GTSTCourant die op haar hebben gestemd.

  Uitslag overige categorieën:

  Beste actrice: Dilan Yurdakul

  Beste acteur: Everon Jackson Hooi

  Meest gemiste personage: Maxime Sanders

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ja en dan laat je je meest favoriete karakter als schrijver ombrengen, heel snel terug met Loes….laat haar maar op een of andere manier weer opduiken.
   Moet zeggen dat ik dat Nina verhaal nu alweer zat ben…vind trouwens weinig verhaallijnen met Nina leuk, enige wat ze kan is grote ogen opzetten

  2. Zou Aysen dit seizoen gaan ontdekken dat Loes toch niet dood is? We hebben geen lijk gezien, en het is GTST. Zou wel weer leuk zijn als ze opduikt later dit seizoen om de familie Sanders dwars te zitten. Net als Nina haar trauma verwerkt lijkt te hebben, duikt Loes weer op. Ze kunnen nog heel veel kanten op met haar personage en vooral haar voorgeschiedenis, hoe ze zo geworden is.