Archief

  Veel personages betrokken bij zomercliffhanger GTST

  15

  Het jaarlijkse hoogtepunt van GTST is de zomercliffhanger. Ook dit jaar belooft de laatste aflevering van het seizoen weer spectaculair te worden.

  Babette van Veen, die de rol van Linda Dekker speelt, laat aan Televizier weten dat er dit jaar veel personages bij de cliffhanger zijn betrokken. Het belooft volgens de actrice erg spannend te worden.

  Vrijdag 7 juli is de laatste aflevering van seizoen 27 te zien op RTL4.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Vaak gaat er iemand dood in de cliffhanger. Kan het zijn dat felix omkomt door toedoen van Jos? Ik heb het gevoel dat felix maar een tijdelijke rol is

  2. Alleen staat Bill niet in de leader dus wie zegt dat hij een vaste rol krijgt? Ik denk alleen een langere tijdelijke rol.

  3. het kan ook zijn dat die man die rik lastig valt een aanslag pleegt ik denk ook iets met martine dat maxime er niet bij staat wil niks zeggen ze gaan als gtst hebben ze wel vaker van deze nep verhalen of foto s om maar niet de echte verhaal en foto s bekend te maken

  4. Ik ben benieuwd. Tijdens de shoot voor de nieuwe castfoto vallen enkele dingen op:
   1) De actrice die Sjors gaat spelen, staat er al direct op. Iets in mij zegt dat Inge Schrama niet meer terugkomt;
   2) Bill Norris is een vaste rol geworden, leuk!;
   3) Asielzoeker Amir wordt ook een vaste rol;
   4) Waar is Maxime? Ik hoop echt niet dat zij eruit gaat, de enige echte bitch van de laatste jaren 🙁

   • Er was gezegd in RTL boulevard dat Sjors vervangen werd omdat ze zwanger was dus ze komt terug

    Maxime was er wel
    2 en 3 zijn wel waar

    • Kind is al geboren maar ze is overspannen en wil meer tijd met gezin doorbrengen. Daarom wordt ze vervangen. Voor mij voegt Sjors niks meer toe in de serie. Melissa Drost had ook beter weg kunnen blijven.

  5. Niet alleen doen er veel personages mee in de cliffhanger en wordt het spannend, iets wat elk jaar wordt gezegd, zeker omdat vele verhaallijnen tot een climax komen.
   Maar uit een artikel op twitter blijkt dat Linda Dekker dit jaar aan de cliffhanger deelneemt. Dat was voor Linda in de afgelopen 2 jaar/cliffhangers niet het geval.

   * Heeft het iets te maken met de vluchtelingen? Rover is activist en hulpverlener in asielzoekerscentrum
   * Speelt Bill er een rol in, ook hij raakt betrokken bij het asielzoekerscentrum en hij heeft het Sanders Imperium overgenomen/gekocht van Martine, wat een lege BV blijkt te zijn? Maar waar hij wel al onderdelen (lege dus) heeft verkocht. Kopers zijn woedend en furieus op hem.
   * Toch weer Martine?
   * Wellicht Sjors die alsnog doordraait. Wat mij overigens zou verbazen, maar sluit het niet uit, gezien haar hysterische reactie en gedrag van de afgelopen dagen.

   Het blijft dus speculeren, afwachten maar en natuurlijk spannenddddddd!!! 🙂

  6. FCTwentefan op

   Ik weet niet waar de zomercliffhanger over gaat. Maar ik geloof best dat het heel spannend gaat worden dit jaar en dat heel veel personages erbij betrokken zijn. Dat kan ook bijna niet anders. Ik denk dat het ook te maken heeft met vluchteling verhaal. Daar zal vast ook wel wat mee gaan gebeuren. En met de Sanders verhaal zal vast ook wel wat gebeuren. Het hoeft niet perse dat Martine terugkomt maar dat Sjors doordraait ofzo omdat ze denkt dat Nina Martine heeft geduwd.

   Ik denk zelfs ook dat er misschien wel weer aanslag zal zijn of een heftige vechtpartij ofzo.

   Maar we zullen het vanzelf wel horen of zien. Ben wel benieuwd.

  7. Mensen ik was bij de opnames aanwezig en kan je zeggen dat dit heel spannend gaat worden. Wie overleeft de aanslag…….