Archief

  Peter van der Vorst: ‘GTST staat weer op de kaart’

  3

  Goede Tijden, Slechte Tijden heeft een turbulente periode achter de rug met tegenvallende kijkcijfers en kritieken van kijkers. Na de nodige aanpassingen staat de soap volgens RTL-baas Peter van der Vorst ’weer op de kaart’.

  „Goede Tijden, Slechte Tijden eindigt dit jaar niet alleen met een geweldige cliffhanger, maar ook met aanzienlijk gestegen marktaandelen”, aldus Van der Vorst in een persbericht van RTL. „GTST staat weer op de kaart en daar zijn we enorm trots op. Kijkers kunnen zich verheugen op een prachtige cliff, mooie verrassingen om de zomer mee te overbruggen én natuurlijk een dijk van een nieuw seizoen dat start op 30 augustus.”

  Cliffhanger

  In de laatste aflevering van het seizoen zorgt een uit de hand gelopen wraakactie bij de Buurtsuper voor een dramatische afloop en krijgt Ludo na een lange strijd eindelijk weer zijn veilinghuis in handen. Er zit echter een addertje onder het gras waardoor de spanning flink oploopt…

  De cliffhanger van GTST is donderdag 8 juli te zien bij RTL 4 (1 juli op Videoland).

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vind dat er mooi werk is geleverd. Wat een verschil met de tijd dat “karakters” als Q, Puck, de nieuwe Sjors, Amir en vooral Lana rondliepen. Na 20 jaar kijken ben ik toen afgehaakt. Met het vertrek van al deze karakters en de komst van een gezin dat gewoon lief voor elkaar is en natuurlijk Billy en Richard is er veel verbeterd. Ook technisch! Die tijd had ook de pech dat er geen powervrouw was, gelukkig heeft Billy dit mooi opgevuld. Zo’n power vrouw heeft GTST gewoon nodig! Tiffy schaarde ik ook onder het groepje tenenkrommend, werd wel beter, maar toch ook een goede keuze om haar met Lucas te laten vertrekken. Van zijn karakter was de laatste jaren al niks meer over. Enige waaraan ik me weer begon te storen waren Jojo en Ilyas.. popzangeresje nummer zoveel (Rikki, Wiet) met een wat softe kerel.. de cliff maakte aan hun saaiheid opeens een einde, wat een mooie twist was! Goed werk daar in Duivendrecht!

  2. Nou volgens mij valt het nog wel tegen hoe sterk de kijkcijfers zijn gestegen. Mag echt nog wel wat meer gebeuren