Archief

  Pip Pellens kijkt niet naar eigen afscheid GTST

  0

  Pip Pellens stopt deze week na ruim zes jaar met GTST. Vele kijkers zitten vanavond aan de buis gekluisterd om te zien hoe ze de soap gaat verlaten, maar zelf gaat ze niet naar dat afscheid kijken. “Ik kijk mezelf niet vaak terug”, zei Pip maandag in Metro. “Daar word ik een beetje ongemakkelijk van. Ik doe lekker mijn ding en laat dat kijken dan aan anderen over.”

  Kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden konden dagenlang stemmen over hoe Pip’s personage Wiet van Houten de soap ging verlaten, het was dus ook voor Pip tot op het laatste moment spannend. “De schrijvers en de producenten hebben dit allemaal bedacht, daar kon ik niet echt iets over zeggen. Wel werd me gevraagd of ik een idee had hoe het einde van Wiet er uit zou kunnen zien. Toen zei ik: als het maar spectaculair is. Nou, dat is wel gelukt hè?”, aldus Pip.

  Pip kijkt tevreden terug op haar GTST-periode. “Toen ik in 2010 in de serie kwam, was het vooral leuk en spannend omdat ik zelf altijd naar Goede Tijden keek. Dat ik tussen al die bekende gezichten stond was even wennen, maar iedereen wilde me helpen als er iets was. Ik zat nog op school, daarvoor moest ik wel uitvogelen hoe dat nou allemaal moest.” Pip is dankbaar dat ze in GTST mocht spelen. “Hier zijn heel veel dingen uit ontstaan, daar ben ik heel dankbaar voor”, legde ze uit. “Maar soms moet je gewoon een andere richting op durven gaan en dat ga ik nu proberen.”

  De fans zullen Pip missen, maar er is ook veel begrip voor haar vertrek. “Een paar grote fans zeiden het jammer te vinden, maar het valt wel mee. Iedereen regeert vooral positief en fijn.” De fans hoeven haar niet te missen, want haar agenda is verre van leeg. Ze is jurylid van Battle on the Dancefloor, doet veel stemopdrachten en werd vorige week gepresenteerd in de cast van de film Tuintje In Mijn Hart. Verder zijn er nog geen plannen of opdrachten. “Ik vind het niet eng, vanaf mijn negende werk ik al, dus ik heb altijd al een soort van vastigheid gehad. Ik kan nu eindelijk vrij zijn en gaan en staan waar ik wil. Vind ik eigenlijk wel lekker.” zei Pip eerder in RTL Late Night.

   

   

  Delen

  Schrijf een reactie!