Archief

  Promo nieuw seizoen GTST

  19

  Het nieuwe seizoen van GTST staat alweer bijna voor de deur! Bekijk de spannende promo van het nieuwe bloedstollende seizoen met 4 nieuwe mannen, een spoorloze Nina én een nieuwe leader!

  GTST is vanaf 3 september weer elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. dat de fam en de politie niet weten waar nina is wil niks zeggen dat ze dood is de mannen op de sloop kunnen haar wel zien als ze haar voet eruit steekt gtst kennende kan alles

   • er is een sprong van twee maanden gemaakt! Waar zou Nina dan moeten wezen? Ontvoerd door de mannen? Loes is dood. Dus lijkt me sterk. Haar lichaam is gewoon geplet en misschien ergens in het seizoen vinden ze het stoffelijk overschot?

  2. Zo te zien gaan ze een sprong maken van 2 maanden in de tijd.
   Zoe en Sjors staan aan het bed van Rick en zeggen dat ze hem 2 maanden in slaap hebben gehouden.

   • Dat is toch ook niet heel erg gek? Als je de soap geloofwaardig wilt houden, kun je niet doen alsof het nog begin juli is, terwijl september alweer begonnen is. Dus een sprong van 2 maanden is niet meer dan logisch, aangezien het 3 september weer begint.

  3. Wat zegt Sjors? Ze hebben je twee maanden in coma gehouden? Of twee dagen?

   Marly van der Velden gaat er dus uit.
   Afgelopen seizoen zijn Maxime, Job, Sam, Rikki, Loes, Nina en Sjoerd eruit gegaan.

   Q in de plaats van Maxime
   Lana in de plaats van Rikki
   Mark in de plaats van Job
   Marieke in de plaats van Sam
   Tiffy in de plaats van Sjoerd

   Loes en Nina eruit… Mogelijk is 1 van de nieuwe mannen een recast van Rover of Valentijn en dan nog nieuwe liefde Lucas.
   De ander en Jan Jaap zijn gastoptredens.

   Zo zijn de plekken weer opgevuld.

   Hopelijk keren o.a. Bas Muijs, Lieke van Lexmond, Carolien Spoor, Charlotte Besijn terug voor de herdenking/begravenis van Nina

  4. 1 van die nieuwe mannen is Rover denk ik! 🙂 je ziet 1 van die jongens tegen een meisje zeggen: ik vind het wel leuk om je weer te zien, en van de achterkant lijkt het of dat meisje Kimberley is. En hij heeft ook wel wat weg van buddy vedder

   • Of het is iemand die ze kent van al het reizen met haar vader. Ik denk niet dat ze Rover zomaar hercasten. Niet zo snel. Bovendien zeggen ze “4 nieuwe mannen”. Overigens zou het ook goed Valentijn kunnen zijn. Ze zijn familie dus wie zegt dat ze elkaar nooit ontmoet hebben?

  5. Nina is niet dood, ze zullen dit personage waarschijnlijk niet zo de serie laten verlaten. Ik gok dat ze word ontvoerd ofzoeits en over een paar jaar weer opduikt.

  6. Nina word inderdaad nooit meer gevonden, als eenmaal geplet bent door zo’n machine blijft helemaal niets meer van je over, enige wat kunnen zien dat er plas bloed uitstroomt, maar misschien dat al niet.

   Maar het begin is al niet spectaculair, beloofd weer een waardeloos seizoen te worden. En in de loop van het seizoen heb je de 6000e aflevering, maar de laatste jaren was dat ook al niet bijzonder zoals vroeger.

   Jammer het vertrek van Nina, zullen Ludo en Janine in de loop van het seizoen ook wel vertrekken.