Archief

  Richard opgepakt voor drugssmokkel

  4

  Het ziet er niet best uit voor Richard van Nooten. Om de deal met de Italiaanse zakenman Antonio Ruzza eindelijk af te ronden, pakt hij nietsvermoedend het vliegtuig naar Sicilië. Maar dat had hij misschien beter niet kunnen doen…

  Richard denkt de trotse eigenaar te worden van de massief gouden vuilnisemmer, het kunstobject waar hij al weken zijn zinnen op heeft gezet. Er zit echter een klein addertje onder het gras, want de deal is onderdeel van Ludo’s plan om definitief met Richard af te rekenen! Sanders heeft het plan om Van Nooten op te laten draaien voor drugssmokkel.

  Eenmaal gearriveerd op Sicilië krijgt Richard het kunstobject, dat wordt vervoerd in een houten kist, eindelijk in handen. Richard wil het voorwerp zo snel mogelijk naar Nederland vervoeren, maar hij weet niet dat er ook twee pakketjes met drugs in de box zijn verstopt.

  Een drugshond zorgt ervoor dat Richard staande wordt gehouden door de politie. Hij wordt verdacht van het bezit van illegale drugs en voor de poging tot drugssmokkel. Is Ludo’s plannetje geslaagd?

  Delen

  4 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Beetje apart.Richard die niks aan het toeval altijd over laat en alles checkt,checkt niet de inhoudt van de kist en gaat er blind vanuit dat dit goed zit.