Archief

  Richard ruimt Uccello uit de weg

  16

  Uccello, de raaf die Ludo Sanders vergezelde op het booreiland, is op brute wijze door Richard van Nooten uit de weg geruimd.

  In zijn strijd tegen Sanders gaat Richard steeds een stapje verder om de zakenman persoonlijk te raken. Hij ontdekt dat Ludo en Uccello onafscheidelijk van elkaar zijn en ziet in deze speciale vriendschap een kans om Ludo een hak te zetten.

  Met zijn partner in crime Billy de Palma bedenkt Richard een plan om de raaf om te leggen: het arme beest wordt vergiftigd. Met succes, want niet veel later ziet Ludo zijn gevleugelde vriend levenloos op de grond liggen…

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Ik ben het met je eens vlinder..dit is idd maar een soap maar in het echte leven worden er ook dieren vergiftigd of mishandeld helaas 😢

  1. Sorry geen woorden voor op een dier afreageren erg laag ik vond Richard leuk , PS zijn rol dan maar nu wel erg gezakt naar 0 geen empathie

   • dus de schrijvers zijn er in geslaagd om de ultieme slechterik te maken hahaha en Hafkamp je hebt gelijk het is maar een soap en die mensen bestaan niet echt en Uccello is een tamme ingehuurde raaf, niets mis mee .
    Maar Janine gaat helemaal los nu en daar heb minstens 15 jaar op gewacht, run run Billy en Richard.

  2. Echt verschrikkelijk gewoon… ik weet niet wie dit bedacht heeft en zal vast een hoop shit over zich heen krijgen want dit is gewoon ziek! Bah bah geen woorden voor!

  3. De schrijvers hebben het karakter Ludo een reset gegeven naar wat hij eerst was: een nietsontziende, harde zakenman. Mooi dat ze Erik nu zo’n grote verhaallijn gegeven hebben, misschien om het 25 jarig bestaan van het karakter Ludo te vieren?
   Ik mag hopen dat hij genadeloos afrekent met Billy en Richard, net als met degenen die hen voor gegaan zijn. Bowien, Martine, Huib, Nick, Dian… om er maar een paar te noemen.

   • Vergeet Janine niet, krijgt volgens mij ook een mooie en spannende verhaallijn, wraak op Richard.

    Ludo heeft inderdaad dit jaar zijn 25 jarig jubileum in GTST, maar Janine ook, zij heeft komend jaar/seizoen haar 30 jarig jubileum bij GTST.

    Beiden verdienen dus een mooie en spannende verhaallijn.

  4. Arm beestje. Ik hoop dat ie in t echt nog wel leeft , de mooie lieve raaf die de rol van Uccello op zich nam. Is daar iets van bekend hoe ze deze raaf konden casten? En of ie in t echt ook eigendom is van iemand?