Archief

  Richard van Nooten is terug!

  19

  De sluwe Richard van Nooten is terug van weggeweest! Daarmee lijkt de inspiratieloze dood van Billy de Palma toch nog een spannend staartje te krijgen…

  De dood van Billy kwam een aantal weken geleden totaal uit de lucht vallen. Het leek even alsof de schrijvers het spoor voor de zoveelste keer compleet bijster waren. Toch zorgt Billy’s dood nu gelukkig alsnog voor een grote verrassing.

  De grote vraag is: wat komt Richard in Meerdijk doen? Aast hij op de gigantische erfenis, een slordige 90 miljoen euro, van Billy? En hoelang zal hij in Meerdijk blijven? Richard wordt namelijk nog steeds gezocht door de politie. In 2022 ontsnapte hij uit de gevangenis en verliet hij Meerdijk.

  De rol van Richard van Nooten wordt gespeeld door Edwin Jonker.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zelfs vanochtend om 8.00 stond de nieuwe aflevering van gtst er nog niet op . Zou toch fijn zijn als ze gewoon een vaste tijd aanhouden en zo moeilijk kan dat toch niet zijn ??

  2. De vader van Vlinder en Eugenie op

   Het lijkt er op dat videoland het vooruitkijken weer verplaatst heeft van 00:00 naar 04:00 uur. Lelijke gang van zake als je het mij vraagt. Sommige mensen hebben verschillende slaapproblemen en die help je niet extra reden te geven om tot 4:30 wakker te blijven. Ik heb het gezien bij meerdere volgers en deze jaarlijkse switch gaat weer veel haar en frustratie opleveren. Want het komt er dus eigenlijk gewoon op neer dat gtst, videoland of beide, helemaal niks geven om hun kijkers, diens gemoedstoestand of iig slaapritme.

   Kan men zeggen, dat is je eigen verantwoordelijkheid, maar zo makkelijk is het niet.

   • Als je om 4:00 nog niet slaapt, moet je hulp zoeken. Daar zijn genoeg specialisten die erbij kunnen helpen… En als dan de reden is om om 4:30 GTST te kijken, is er wel wat meer mis.. Daar is RTL of Videoland niet de reden van..

    • Jeetje wat gaan jullie los. Hebben jullie niet door dat dit een trol is geweest, die enige drama uitvergroot? Ik vond het best smaakvol haha

     • Nee Harteman, en de anderen hierboven, ik ben bloedserieus. Ik ga doordeweeks graag op tijd mijn nest in en disciplineer mijn dochters in de groei graag om hetzelfde te doen. GTST/Videoland heeft in de afgelopen jaren vaker halfjaarlijks geswitcht van uploadtijd. Wordt ik wakker van geklaag om 1 snachts, want de aflevering is er niet. Met de laatste periode heb ik wel tig keer om 4 uur snachts het stroom uit moeten schakelen. De tijd mag lekker op 12:00 blijven en andere zeg ik dat videoland op

  3. rene met kleine r op

   Hm ik lees net dat het een hele korte gastrol is omdat Edwin in Jesus Christ Superstar speelt , jammer want van mij mag hij lang blijven en de boel op stelten zetten.
   GTST heeft echt behoefte aan een smeerlap zoals Richard van Nooten.

  4. Super dat hij terug is,en hopelijk blijft hij wel een tijdje,wel heel jammer van Billy.
   Ik vind het ook super dat Shanti en Marwan weer terug zijn.

  5. Ze mogen ook wel weer iets meer terug nou oude bekenden terug halen,al is het maar voor een tijdje toch leuk en vertrouwd.zag vandaag nog afleveringen van seizoen 14 toch leuk wie der toen allemaal in speelde,zoals nu is Bas muijs al een tijd terug laat ook een dennis een x terug keren al is het maar voor even oude herinneringen ophalen,wat was die tijd geweldig😃

   • Nou, vooral heel ongemakkelijk, met Laura..
    dan liever haar jongste zoon terug met Amy, dan kan hij snel weer weg en blijft zij met Edwin Jonker

  6. Zag het gisteravond bij het vooruitkijken, geweldig dat Richard terug is, hoop dat hij voorlopig blijft en ons veel spannende momenten gaat bezorgen .

  7. rene met kleine r op

   YES !!! eindelijk weer iemand die je oprecht kunt haten en ik hoop dat hij wegkomt met zijn ontsnapping door een zoveelste onwaarschijnlijke plotwending en hop Richard vast terug in de serie .