Archief

  Robin niet vrijwillig uit GTST

  22

  Robin Martens vertrekt op donderdag 21 december uit GTST. Haar exit is echter niet vrijwillig. Aan RTL Boulevard laat de actrice weten: “De makers wilden stoppen met de verhaallijn van Rikki.”

  Robin, die al 8 jaar lang de rol van Rikki vertolkt vond het heel jammer. “Dat was wel even gek. Ik ben ook wel verdrietig geweest.”

  Robins personage Rikki vertrekt samen met Abel naar Rotterdam.

   

  Delen

  22 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Belachelijk dat het personage Rikki ophield. Robin speelde erg goed en had een leuke rol met haar kids. De acteurs die korter in de serie spelen spelen heel erg slecht en nep. Er moet beter geacteerd worden anders raken ze mij als vaste kijker vanaf 1990 kwijt. Verhaallijnen worden ook minder en ver gezocht. Lief zijn voor elkaar dan komt alles goed. Weinig spanning. Als gtst uitgezonden wordt of doe ik dat als ik met van alles bezig ben omdat het mij niet meer zo boeit. Zoek betere en interessantere acteurs en een spannender realistischer verhaallijn.

  2. Rikki was misschien af en toe wel een vervelende zeurende personage geworden. Helaas. Want de vrouw die de rol van rikki vertaalt. Lijkt mij echt een fantastische dame. Die het heel goed en overtuigend heb neer gezet. Jammer voor haar dat de verhaallijn zo moest lopen. Want ik vind haar echt hartstikke goed in acteren. En ik hoop ook dat ze dat zeker blijft doen!

  3. EINDELIJK !!!!! 21 december is een feestdag hier, ik wacht al jaren op het vertrek van deze vreselijke rol die al 4 jaar is uitgespeeld en maar in herhaling vervalt .
   Nu nog haar vader er uit en de hele overbodige familie de Jong is weg…………… wat een zalig vooruitzicht.
   Hopelijk een paar leuke nieuwe mensen er in (en niet graag alleen maar moeilijk opvoedbare pubers , maar ook een paar “echte” mensen graag.

  4. Ik ben het met de meesten hier eens. Ik vind Loes goed spelen! Ze is wat mij betreft ook echt een aanwinst en aanvulling op alle andere actrices. Ze is tenminste niet zo Gooische kak, ze zou zo the girl next-door kunnen zijn.

  5. Ik ben ook blij dat Rikki eindelijk weg is,ik heb haar nooit leuk gevonden, ik vond haar zo vervelend, eindelijk is daar een eind aan gekomen. Loes mag wel blijven in GTST!

  6. Ben blij dat ze weg is RikkienietgoedSnikkie heel irritant en ondankbaar personage.
   Recentelijk ook weer Sjoerd heeft haar dochter terug gehaald van Thijs en dan toch weer zeuren over zijn drugs verleden als het haar uitkomt om Bram mee te nemen.

  7. EINDELIJK….na jaren me geërgerd te hebben aan deze “actrice” is ze nu gelukig weg. Kan me trouwens de tijd niet meer herinneren dat GTST iemand echt ontslagen heeft (behalve Lucas) zonder enige reden. Mijn reden had ik wel: wat een C-acteur was dat zeg! De plaatselijke toneelvereniging heeft nog betere talenten in huis zeg!

  8. Die Maaike (uit het AZM ziekenhuis) en Zoe en Loes vindt ik wel een aardige toevoeging. Die Maaike kan nog een aardige bitch gaan spelen volgens mij.
   Overigens totaal geen moeite met het vertrek van Rikki, vind haar samen met die Sam de slechtste actrices uit de hele serie.

  9. Ik ben heel erg blij dat ze er eindelijk uit gaat, had al jaren geleden uit de serie geschreven moeten worden die drama queen want iedere verhaallijn die zij heeft gespeeld dacht Rikkie altijd alleen maar aan zichzelf en bij het kleinste dingetje dat er gebeurde ging zij weer een advocaat inschakelen inplaats van het gewoon samen mondeling op te lossen. Ik hoop dat dit personage nooit meer terugkeert in GTST!!!

   Rover is vervangen door Q en Bill is vervangen door Jan. Rikkie zal ook wel worden vervangen door een andere karakter die GTST zal gaan komen versterken.

   Wat betreft de oude garde mogen ze Daniel of Ray wel laten terugkeren, ze leven tenslotte nog steeds allebei en zijn op de vlucht geslagen heel wat jaren geleden.

   Ik denk zomaar dat Jef ook wel weer eens terugkomt als vast karakter want hij komt veel te vaak terug voor een gastrolletje in GTST.

   • Ik ben er ook wel blij mee dat ze weg is. Zowel de rol/karakter als de actrice vond ik totaal niks zeggend. Ben wel erg enthousiast over Loes, Zoe en Jan. Jan mag van mij het nieuwe boosaardige karakter worden. Loes is leuk, naief, grappig en de actrice speelt het goed. Zoe mag van mij ook een vast karakter worden. Daar zit wel veel pit in.

  10. Ja dat krijg je als je zo statisch acteert als zij doet. ..totaal geen gezichtsuitdrukkingen..continu dezelfde gelaatstrekken.
   Misschien een re-cast op zn plaats binnenkort.

  11. Nou ik vindt het niet zo raar hoor. Totaal onzinnig type..gespeeld door een mega slechte actrice. Heb haar nooit goed gevonden. Evenals die Nina een heel slecht actrice. Ben wel er g blij met Zoe en Loes. Die hebben wat meer natuurlijke stijl van acteren.

  12. Belachelijk,ik denk als gtst zo doorgaat dat de kijkcijfers ook nie zo briljant meer zullen zijn,en ik snap het ook echt niet kijk als zo lang gtst,als schrijvers bel je toch ouden castleden weer op ofzo lijkt me,weet de tijd 2000 tm 2006 nog wel wat een leuke cast was dat,oom Govert helaas overleden,Stefano benjamin rik job Dennis ray Jef robert Nick Milan enzovoort allemaal der uit bel er een paar van hun,en maak een leuke verhaal lijn ook leuk voor de oude garde die er nu in zit nog,bijvoorbeeld ray is der vandoor gegaan nooit meer iets van vernomen ja alleen om de koning te verkopen aan Ludo,of laat Dennis terug komen vader van noud,winston post heeft ookal meerdere keren aangegeven best terug te willen keren,wel overleden in de serie maar komop het is een soap,vast wel iets op te bedenken,der moete er gewoon weer een paar van de oude garde terug keren!!spannende verhaallijnen komop zeg!schrijvers lees Facebook gtst site’s is naar en haal der planne uit!

  13. Wat een belachelijke beslissing van GTST. Ik snap hier dus echt werkelijk helemaal niks van. In tijden dat veel castleden vrijwillig stoppen met de serie schrijven ze er iemand uit die er helemaal niet uit had gehoeven. En dat terwijl het ook nog eens een goede actrice is die haar rol altijd en nog steeds heel goed neerzette.

   Oke, Rikki is misschien momenteel niet zo leuk in de serie maar dat heeft elk personage wel eens, dat heeft nou eenmaal te maken met bepaalde verhaallijnen. Dit is vaak na een tijdje wel weer beter in nieuwe verhaallijnen. Elk karakter maakt dit zo nu en dan mee.

   Hoe dan ook is Rikki altijd heel belangrijk geweest de afgelopen jaren. Ze had eigenlijk altijd grote verhaallijnen en speelde nooit een bijrol (iets wat sommige anderen nog wel eens hebben, bijv: Noud). Ze was gewoon een van die vertrouwde gezichten die wat mij betreft de serie nodig heeft. Ik vind er namelijk persoonlijk niks aan dat er zo vaak nieuwe karakters komen die niks toevoegen. Van de huidige spelers was Rikki net als bijv Laura, Ludo, Janine, Rik, Linda, Sjors, Bing, Nina, Lucas, Anton, Sjoerd, Noud heel bepalend voor de serie, personages die al jaren lang in Meerdijk wonen.

   Bovendien had je met Rikki nog zoveel kanten op gekunt, ze is nog heel jong en had meer potentie dan alleen de huismoeder die ze de laatste tijd speelde. Doodzonde dat ze de dochter van Good Old legendarische jaren 90-spelers Rik & Anita er zo per direct uitgooien, behalve Robin is Rikki natuurlijk als personage al veel langer te zien. Ik vind dat Robin Martens dit niet heeft verdiend na jaren lang trouwe dienst. En zo te zien is ze er ook totaal niet blij mee gezien haar interview met RTL Boulevard. En terecht als je zo ontslagen wordt.

   Tot slot wil ik nog even kwijt dat de huidige koers die GTST momenteel vaart mij totaal niet bevalt. Want wat krijgen we er voor terug? Amir, Zoë, Jan Maes, Q, Mayke, Loes en binnenkort vast nog veel meer nietszeggende nutteloze karakters.

  14. De makers zijn echt heel dom bezig. Er zijn in 2017 al vijf vaste castleden vertrokken + we moeten Nina straks vier maanden missen + Bill voelde na zo’n lang tijd ook wel als een vaste rol en dan schrijven ze ook nog eens Rikki eruit. Er moet echt een nieuw schrijversteam komen bij GTST… Laat ze alsjeblieft nu een paar oud-acteurs terug brengen i.p.v. deze inspiratieloze nieuwe karakters. Ik kijk tegenwoordig alleen nog maar de shorties en ben toch altijd groot fan geweest van de soap.

  15. Ik vind dit wel zo raar! Waarom??!! Had nog zoveel met Rikki kunnen gebeuren. Ik vind dit echt zonde. Ook het personage Rik komt zo alleen te staan.
   En dan die rare personages die ervoor terug komen: Amir, Q..
   Het is niet makkelijk om iemand met autisme te spelen, maar als dat te hoog gegrepen is voor een acteur, dan moet je dat gewoon niet doen.

   2017 heeft GTST niet veel goed gedaan met het vertrek van Anna, Maxime, Bill, Job, Felix, Rover en nu Rikki.
   Beter keert Rikki na de zomer terug!

   Rob Verheijen kon dat wel briljant (Benjamins broertje Robin).

  16. Ik vind het echt bizar om dit te horen. Ze hebben het afgelopen jaar/anderhalf jaar heel veel personages verloren, waarvan het gros weg zijn gegaan omdat de acteurs zelf weg willen. En dan gaan ze dus daar boven op ZELF iemand er uit schrijven die echt wel inmiddels bij de serie hoort? en nog eens te bedenken dat ze ontzettend veel, totaal niet boeiende personages introduceren momenteel. Volgens mij is het ook best wel een tijd geleden dat ze op eigen houtje een vast personage eruit hebben geschreven.
   Ik vind dit een hele rare move van GTST en ik hoop dat ze dit heel erg snel terug draaien. Ik zal rikki missen, maar hoop dat dit niet voor lang hoeft te zijn.

   • Kan precies dit en nu gaat Levi van Kempen er ook uit k vond het net zo leuk. Ik snap ook niet waar zij er uit moest er zijn zoveel dingen die ze nog kan mee maken en nu is Rik alle twee zijn kinderen kwijt die dit gewoon niet zo vlak achter elkaar