Archief

  Sam verlaat Meerdijk op 6 juni: exit Stijn Fransen?

  6

  Het hing al een tijd in de lucht, maar op woensdag 6 juni verruilt Sam Dekker Meerdijk voor Amerika om als stagiaire bij Mitch Foster aan de slag te gaan. De komende zes maanden zal Sam bij het bedrijf van Foster stage gaan lopen. Het is niet bekend of Stijn Fransen, die de rol van Sam Dekker speelt, na zes maanden weer terug zal keren in GTST. De exit zou van tijdelijke aard kunnen zijn als de flexwet van toepassing is, waardoor Fransen verplicht een tijdelijke pauze moet nemen van zes maanden.

  De flexwet regeling trof bijvoorbeeld eerder al Guido Spek, zijn personage Sjoerd Bouwhuis bracht in 2013 maanden door in een Amerikaanse afkickkliniek. Voorheen bedroeg de voorgeschreven wachttijd voor de flexwet drie maanden. In 2015 is dit verlengd naar zes maanden.

  Het kan echter ook zijn dat Stijn definitief afscheid heeft genomen van GTST en niet meer terug zal keren.

  Update 31/5: Stijn Fransen verlaat GTST definitief. Lees hier meer.

  Delen

  6 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zou het niet zo kunnen zijn dat Stijn misschien mee doet met Expeditie Robinson dit jaar??? Mocht ze er dan eerder uit gestemd zijn, dan kunnen ze de verhaallijn in gtst dan altijd zo maken dat die stage eerder is gestopt of niet beviel en dat ze daarom dan weer eerder terug is.