Schokkend verleden Anton Bouwhuis aan het licht in GTST-magazine

GTST

Vrijdag 7 juli komt de eerste editie van het GTST-magazine uit. Er zullen vier edities uitgebracht worden. De magazines hebben een vierdelig feuilleton waarin een schokkende gebeurtenis uit het verleden van Anton Bouwhuis aan het licht komt. Wat heeft Anton te verbergen?

In de magazines verschijnen ook columns van Dilan Yurdakul, brengen Erik en Caroline verslag uit van hun vakantie en verschijnen er hints voor het spelen van de spannende zomergame in de GTST Meerdijk App.


8
Laat een reactie achter!

Gtst nu fan

Hij is de vader van Tiffy uit nieuwe tijden

Flapperdeflap

Misschien heeft hij nog een zoon rondlopen..

Antwan

Ben benieuwd ik ben geabonneerd dus in de zomer heerlijk genieten van de magazine

Niek

Komt hij ook in de winkel de magazine?

Mjo

@Niek, ik zag dit artikel op de site van GTST.nl: Dus ja, het is in de winkel verkrijgbaar/te koop. Deze zomer komen er 4 – GTST-Magazines! Deze zomer brengen de makers en de cast van GTST vier magazines uit! Vol reportages, interviews met de acteurs en andere artikelen over de serie. Het blad maken we samen met onze eigen cast en ook de verhaallijn zal een belangrijke rol spelen in de vier bladen. Het eerste nummer van het GTST-magazine ligt op vrijdag 7 juli, dé dag van de zomercliff, in de winkels. Vanaf dat moment verschijnt er tot aan de… Lees meer »

Linda

Dit klinkt best spannend;wat zou het zijn??
Ik acht Anton zeer zeker niet in staat om buitengewoon ernstige delicten te plegen ofzo…
Maar goed ben benieuwd..

Angela

Zal wel over zijn geheime relaties zijn

Zebje

Of ernstige mishandelingen zoals hij Lucas inelkaar heeft gebeukt. En Sjoerd heeft t van hem.