Archief

  September: verlaat Shanti Meerdijk?

  11

  Een nieuwe maand, een nieuwe promo! Verlaat Shanti Meerdijk? Het lijkt namelijk niet goed te gaan met Billy de Palma, haar moeder.

  Verder in september: Margriet is terug, Stefano moet aan de bak en de spanningen tussen Monica, Bing en Nina lopen hoog op…

  Bekijk de promo!

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Gtstfctwentefan op

   De promo ziet er spannend uit ik ben ook benieuwd wat er aan de hand is met Billy en of shanti echt vertrekt of toch op de laatste moment besluit te blijven en ik hoop dat ze wel terugkomt mocht ze toch vertrekken
   En ja ik sluit aan met paar mensen hier ze heeft ook verhaallijn openstaan met mats en natuurlijk de koning met Julian en saskia en ja dat gebeurt ook in het echte leven zulke dingen dat je je zaak verkoopt nou verhuurt in dat geval aan je vrienden en dat er wat aan de hand blijkt te zijn met de zaak en dat het slecht gaat met een van je ouders die in het buitenland woont dat is lastige situatie levert denk wel mooie spannende verhaallijn op

   En ja wag maya schrijft hieronder dat ze slachtoffer is van scammers/oplichters dat is ook niet zo gek bedacht maar we gaan het zien en meemaken

  2. Zou jammer zijn Shanti eruit hoop namelijk op een mooie verhaallijn met Mats en ben ook benieuwd naar Mats Wie is hij En wat is zijn verhaal

  3. Ik denk dat ze alleen voor paar maandjes eruit gaat net zoals Hassan Slaby die ook voor paar maandjes eruit ging en weer terug komt.

  4. Misschien is Shanti wel slachtoffer van AI scammers die haar laten denken dat ze haar moeder aan de telefoon had en dan gaat ze naar Paraquay waar ze ontvoerd wordt omdat Billy zich weer ergens zakelijk heeft misdragen en die moet haar dochter dan komen redden.

   • Inderdaad @Sanne, helemaal met je eens.

    Zou het ook heel erg jammer vinden als Shanti weggaat. Als ze dan toch perse naar haar moeder wilt, dan graag tijdelijk.

    • rene met kleine r op

     Ojee, dit vind ik heel erg nieuws , Maar Bertie heeft het inderdaad heel druk met muziek dus het lijkt mij dat ze gaat vertrekken 🙁 .
     Als ze echt helemaal uit de serie gaat had ik liever dat ze was gestorven in de cliff, dan was het een logisch einde van het karakter geweest en niet zo ineens na alle ellende van : “Tabee ik ben naar mijn moeder”, zo onlogisch.
     Maar we gaan het allemaal braaf afwachten.

     • Ja inderdaad. Het was dan logischer geweest om Shanti te laten sterven in de cliffhanger/kettingbotsing. Hoe erg dat ook is.

      Ook laat ze Rik zitten met de problemen (riolering) in de Koning. Hoe moet dat dan verder. Julian en Saskia hebben wel andere problemen.

      Ik blijf dus hopen op een tijdelijk vertrek. 🙏

  5. Ik hoop het echt niet, maar ben er wel bang voor dat Bertrie de serie gaat verlaten… Ze zit in een nieuwe musical, gaat muziek uitbrengen en ik zag op Insta dat ze behoorlijk lang op reis is geweest naar Azië. Kan goed dat het vertrek van Dorian haar aan het denken gezet heeft… Mocht het zo zijn, dan hoop ik dat ze Rikki terug laten komen voor Rik. Of hem anders helemaal eruit schrijven. Zit echt niet te wachten op een zoveelste relatie met een veel te jonge vrouw. Is Rik eigenlijk nog populair bij de kijkers?