Archief

  Nieuw seizoen GTST: Shanti worstelt met gevoelens voor Richard

  9

  Het nieuwe seizoen van GTST laat nog even op zich wachten, maar RTL licht alvast een tipje van de sluier op. In het 35e seizoen van de soap staan de inwoners van Meerdijk weer voor talloze uitdagingen, geheimen en intriges.

  Voor de familie Sanders wordt een pittig seizoen, zo meldt RTL. ‘Terwijl Ludo wanhopig zoekt naar Janine, raakt Nola verstrikt in een medische crisis – die ook impact heeft op haar gezin, relatie en vriendschappen.’

  Shanti de Jong

  Ook Shanti staat in seizoen 35 onder hoogspanning. Ze verwacht een kindje, maar wie is de vader? Rik of Richard? En is ze intussen verliefd geworden op Richard? ‘Shanti worstelt met haar gevoelens voor Richard’, onthult RTL. ‘Ondertussen probeert Marwan erachter te komen wat Tamara voor hem verbergt… ‘

  GTST is vanaf 26 augustus elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Videoland-abonnees kunnen het nieuwe seizoen al vanaf donderdag 22 augustus een week vooruit streamen.

  Delen

  9 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. gtstfan2015 op

   Ik hoop wel dat ze wel gaan stoppen met de tijdelijk exits. Alleen doen als het echt nodig is met Bertrie bijvoorbeeld binnenkort.

   • Ja ik irriteer me daar ook mateloos aan, op deze manier krijg je ook ontzettend slappe exits. Niet iedereen heeft zomaar geld om op wereldreis te gaan. Demi werkte niet eens, Steef heeft als student ook weinig geld… Merel gaat drie maanden naar New York en is ineens klaar met een opleiding die normaal 4 jaar duurt?! De schrijvers moeten vervangen worden. Ik hoop ontzettend op een beter seizoen, want van de laatste heb ik denk ik 50% gezien en me nog veel zitten ergeren. Dus dan maar stoppen met kijken na 20 jaar.

    • Dit was het eerste seizoen van een nieuw schrijversteam geef ze nog even de kans.
     Ze hadden ook wel pech dit jaar he.
     (Ik weet dat het acteurs zijn maar ik praat even in hun personage namen voor de gemakkelijkheid)
     Saskia en Demi wilde zelf stoppen.
     Jonathan werd vader dus besloot te stoppen met gtst.
     Shanti speelde nog in een musical waardoor ze er even uit moest.
     Naomi wilde zelf stoppen om verder te gaan met acteren in het buitenland Steef wilde er ook mee stoppen.
     Luuk en Linda moesten eerder weg omdat ze een rol in een musical te pakken hadden dus het zit ze ook niet mee.
     Ik heb juist zin in het nieuwe seizoen de cliffhanger was niet mega spectaculair maar er zijn wel interessante zaadjes gepland.
     Richard blijft blijkbaar langer Tamara blijft ook waar ik ook benieuwd naar ben.
     Aangezien Nola ziek is neem ik aan dat Troj ook een vaste rol krijgt als nieuw jong personage.
     Ik kijk er wel naar uit!!!

     • Ah dat wist ik niet dat er een nieuw schrijversteam zit! Hoe weet je dat Richard en Tamara langer blijven? Ik denk overigens wel dat het zou werken als er een stuk of zes mensen extra aan de vaste cast toegevoegd worden. Dan is de aderlating minder groot als er mensen (tijdelijk) vertrekken. Ja ja ik weet dat dat te duur is, maar toch 😛

      • Er zit helemaal geen nieuw schrijversteam. Sterker nog, iedereen die daar zit, werkt al jaaaaaren bij GTST. Kwam er maar eens een nieuw schrijversteam!