Archief

  Sjoerd gaat Maxime te lijf

  0

  GTSTCourant blikt elke werkdag drie dagen vooruit op de komende aflevering van GTST. Waar vorige week te zien was dat Maxime Anton alles had afgenomen, is komende woensdag te zien dat Sjoerd zich niet langer meer kan beheersen als hij de vrouw tegenkomt die zijn vader alles heeft afgenomen…

  Sjoerd vliegt Maxime aan, nadat ze flink was uitgevallen tegen Aysen. Na de uitspraak van Maxime dat Aysen haar kind beter alleen op kan voeden omdat haar kind anders net als Bianca zou worden, grijpt Sjoerd naar de keel van Maxime. De situatie bekoelt later, maar Sjoerd laat het er niet bij zitten; hij is uit op wraak.

  Na enige twijfel zegt Nina ‘JA’ op het aanzoek van Bing om met hem te trouwen. Ook Lucas is in een roze wolk. Hij begint steeds meer gevoelens te krijgen voor Pelle. Na een interview voor het televisieprogramma waar hij en Pelle aan meedoen, weet Lucas het zeker: Pelle is de ware voor hem. Het sprookje van Lucas komt echter abrupt tot een einde als hij Pelle ziet zoenen met een andere jongen.

  Delen

  Schrijf een reactie!