Archief

  Slot wintercliff: Marieke overlijdt en Rik zit in grote problemen

  19

  Let op! Dit bericht bevat spoilers uit de vooruitgekeken aflevering van vrijdag 11 januari.

  De slotaflevering van de wintercliffweek, die wordt uitgezonden op vrijdag 11 januari bij RTL 4, belooft voor veel Meerdijkers een afschuwelijke dag te worden.

  Marieke overlijdt in het ziekenhuis aan haar verwondingen, na aangereden te zijn door Jos Uylenburg. De Beer is terug en uit op wraak. Hij doet zich voor als Zoë’s vader en spreekt met haar af in het bos. Zoë is dolblij als ze haar vader eindelijk ontmoet, maar krijgt al snel te horen dat ze erin is geluisd. De Beer heeft Zoë gebruikt om in contact te komen met Rik.

  Rik wordt onder schot gehouden door De Beer die hem duidelijk maakt, met enige vertraging, nog wat af te moeten maken. Spannend!

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Lana kan dan ook nog van Ingmar-Sjors zijn. Afgestaan/ingepikt door Melissa-Sjors na haar geboorte. Alleen Martine weet hoe het precies zit met de twee zussen maar heeft daar altijd over gezwegen. Mogelijkheid tot een korte terugkeer van Martine. En Melissa-Sjors is dan niet de biologische moeder van Lana. Zorgt weer voor genoeg drama. Beetje zoals de verhaallijn Barbara – Valerie – Charlie.

  2. Als Ingmar Schrama ooit nog terug komt, kan er een verhaallijn komen over identiteitsfraude. Zij is Sjors, Melissa is een oplichtster. Ingmar heeft tenslotte foto’s waar ze met de rest van Meerdijk op staat. Iedereen in Meerdijk begint te twijfelen. De foto’s zijn toch echt? Maar waarom herkennen zij Melissa dan als Sjors en Ingmar niet als Sjors? Uiteindelijk blijkt Ingmar de jaloerse zus/stalker van Melissa-Sjors te zijn. Ze doet zich al jaren als Sjors voor. Melissa-Sjors is haar door een traumatische ervaring vergeten. Zo kunnen ze beiden in Meerdijk blijven. En Ingmar krijgt dan de rol van de zus van Sjors. Probleem opgelost.

  3. Dus alleen de Beer is de dader. En niet een stiekeme samenwerking met Hein Lissenberg. Juist omdat Hein ook met Janine en Rik wil afrekenen. Dat zou geweldig zijn als Jos en Hein als de 2 oud celgenoten van Rik samenwerkten. Aangezien Hein al wist dat Janine schrijfster is is t geen gek idee als de 2 samen zouden werken. Hein op de achtergrond en Jos op de voorgrond.

  4. Laat me raden ,,

   De geer wordneer geschoten Door Aysen ,,
   Rik heeft haar ingelicht over zijn appje die hij heeft gekregen en zij is dus mee gegaan en staat verdekt opgesteld.
   De beer word neergeschoten en word terug naar de gevangenis gebracht .
   Zo gaar het meestal
   Loopt altijd goed af,,

   • MrT.Kuilboer op

    Rik word ontvoerd en in zo een trailer met allemaal korte stukjes is te zien dat hij een soort van bomgordel om heeft. En Marieke komt te overlijden dus zo een goed einde is het niet helaas behalve dat men thuis lekker met een bakkie popkorn voor de buis ken tjillen omdat het spannend word

  5. Jammer dat je aan de spolier van 14 januari kan zien dat rik niet is dood geschoten en dus op onverklaarbare wijze is gered

   • Gelukkig maar want als ook rik er nog uit gaat kijk ik niet meer ,zijn er al zo veel uit en dan die vreselijk Sjors wanneer komt de goede Sjors weer terug vind deze 10 keer niks

    • Daar ben ik het niet mee eens. Deze Sjors doet het juist super goed. Als de oude Sjors nu zou terugkomen zou dat raar zijn ivm Amir. Melissa en Alkan hebben een hele goede chemie samen en Melissa heeft tenslotte alle scènes met Alkan samen gespeeld.

     • Ik vind allebei de actrices goed. Ik vind Melissa beter in de moeder rol rond Land en Inge meer als de grote zus rol van Wiet. Plus Inge ziet er veel te jong uit om de moeder te zijn van puber Lana

     • Jaa daar ben ik het ook mee eens. Melissa is juist goed ik had niet verwacht dat ik iemand leuker zal vinden dan de oude Sjors maar zei heeft het echt goed gedaan. De oude Sjors was mijn favoriete actrice in gtst. En het is moeilijk om dat te overtreffen maar dat heeft sei zeke gedaan!!

   • Dacht ik ook inderdaad! maar het kan ook nog dat bijv. Aysen, Ludo en Janine er in de Rozenboom door een appje van Jos te weten komen dat Jos Zoë en Rik heeft, en dat er daardoor een explosieve situatie ontstaat. Je ziet ook in een promofilmpje van de thrillermaand Sjors geschrokken zeggen: ‘hij heeft Rik?’. Dus eigenlijk denk ik dat Rik nog wel even wordt vastgehouden door de beer.

    • MrT.Kuilboer op

     Explosieve situatie kan ook refereren naar dat korte trailer filmpje waar Rik een soort van Bomgordel om heeft

   • Laat die oude Sjors maar die hoeft van mij ook niet terug te komen. ik vind deze nieuwe Sjors veel leuker en ze doet het heel goed.