Archief

  Spoilers 21 t/m 24 maart

  10

  Maandag 21 maart

  Bing verzwijgt iets. Lynn wordt ingewerkt, maar concludeert al op de eerste dag dat haar nieuwe baan zwaarder is dan verwacht. Marwan zoekt een doel in zijn leven, Merel vindt personal training wel bij hem passen. Henk maakt zich steeds meer zorgen om Laura.

  Dinsdag 22 maart

  Saskia en Julian boeken vooruitgang in hun zoektocht naar Roman. Zullen ze hem vinden? Robin heeft het gevoel dat Daan iets te verbergen heeft en zal er alles aan doen om de waarheid boven tafel te krijgen.

  Woensdag 23 maart

  Marwan vreest voor zijn relatie met Merel als ze straks echt op kamers wil gaan wonen. Shanti vertelt Rik haar heuglijk nieuws, maar hij lijkt niet direct warm te lopen voor die blijde boodschap. Julian onthult zijn plan.

  Donderdag 24 maart

  Nina is onzeker en zit niet lekker in haar vel. Demi staat versteld dat Steef en Abby uit elkaar zijn, maar weet meteen hoe ze kan helpen. De politie laat niets los over Roman, tot ergernis van Julian.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De aflevering van vandaag gezien. De nieuwe huishoudster van Ludo en Janine zie ik nog wel iets krijgen met Merel haha. Geen idee waarom maar ik heb zo’n gevoel dat het weleens zou kunnen in de toekomst. Vond Merel en Marwan super leuk maar gaat nu wel bergafwaarts de verhaallijn. Verder benieuwd of Nina toch met Daan weer wat gaat doen omdat Bing verliefd is op Mare.

   • Ik hoop van niet.
    Mocht het wel zo zijn dan verdient ze een mooier afscheid. Dan met deze trieste en vervelende ziekte.

    Waarom gaan er steeds de oudere en betere acteurs eruit.
    Zoals Linda, Anton, Billy, Richard.
    Op Spangas 2.0 zit ik niet te wachten.

    Ik kijk al GTST vanaf de 1ste aflevering. Maar nu ben ik erg teleurgesteld.

    • Sommige mensen kiezen erzelf voor om GTST te verlaten. Daarmee blijft GTST een springplang voor de meeste acteurs en actrices.

     Ik vind het wel grappig dat men steeds zeurt dat er steeds veel personages verdwijnen en de ze jong zijn. Tip: Kijk eens op videoland ‘GTST Classics’ de eerste seizoenen zijn de personages jonger (en slechter) dan nu en verdwenen ze zo snel ze kwamen ook weer van beeld. GTST is nooit anders geweest.

     Oja je waardeert de huide acteerkunsten als je de oude afleveringen terugkijkt, wat slecht was dat toen haha

    • Linda en Anton moesten eruit. De rest is op eigen verzoek eruit geschreven omdat de theaters weer aan de slag gingen