Archief

  Cliffhanger: spoilers 4 t/m 7 juli

  12

  Maandag 4 juli

  Rik komt op een idee en schakelt de hulp in van Daan. Laura en Henk beseffen dat de diagnose weleens waarheid kan worden. Ludo wil dat Daan gaat samenwerken.

  Dinsdag 5 juli

  Marwan schrikt wanneer Julian Saskia wil inlichten over hun plan. Mare probeert de waarheid tussen Nina en Lars te achterhalen. Zal dat haar woede alleen maar voeden?

  Woensdag 6 juli:

  Nina en Bing zijn klaar om elkaar opnieuw het jawoord te geven. Rik krijgt een onheilspellend telefoontje uit het ziekenhuis waar Shanti ligt. Julian zwijgt over zijn ware plan met Philippa.

  Donderdag 7 juli: de zomercliffhanger

  Julian krijgt een aanbod van Philippa dat te mooi lijkt om waar te zijn. Daan schrikt als Manu in de tuin begint te graven. Bing en Nina openen het feest. Rik wacht het nieuws van de bevalling af.

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De cliffhanger zal wel niet spannend zijn zoals ik lees de aflevering van gisteren lijk op de cliffhanger.

  2. Het word tijd voor een normaal gezin ,de ene is nog erger dan de andere ,er zit niets tussen waar het leuk en gezellig is sanders,rottigheid, nina die is nog erger .nou weer Julian gezeik,hoopte op shanti en rik en ja hoor waarschijnlijk hun kindje kwijt ,tuurlijk toevallig

   • Het is een soap hé, een drama serie.
    Als je alleen maar afleveringen hebt waarin het allemaal alleen maar gezellig en fijn is, is toch eerlijk gezegd enorm saai om naar te kijken?

  3. Wauwww klinkt echt saai!! Hoop dat niet de cliff is! En dat ze gewoon verassing voor ons zetten want wat ik nu lees was al te verwachten

  4. Bevalling van Shanti zal wel weer niet goed aflopen, of er is wat met het kindje aan de hand of ik vreest het ergste dat het kindje dood geboren word.

   • Daar ben ik ook bang voor, dat er iets goed mis is met de baby.

    Vanavond (donderdag) zag je overduidelijk dat Shanti bij haar val, een scherp voorwerp in haar buik kreeg. Als dat maar niet de baby geraakt heeft.
    Ik krijg de rillingen, alleen al bij de gedachte.
    Kan in GTST nou nooit iets moois ook mooi laten eindigen, altijd maar weer een dramatische afloop.

  5. Wat een saaie cliffhanger weer een Sanders bruiloft 🤢🤢nina is sws onbetrouwbaar dus ben benieuwd wie de volgende vent wordt van Nina..