Archief

  Spoilers 9 t/m 12 mei

  10

  Maandag 9 mei

  Het lukt Janine niet om contact te krijgen met Agaath. Nina’s ergernis groeit. Terwijl Julian zijn woede niet kan onderdrukken, is Saskia liefdevol voor Steef.

  Dinsdag 10 mei

  Shanti moet met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Julian slaat alle hulp af die hem geboden wordt. Merel heeft er moeite mee als Lynn haar troost.

  Woensdag 11 mei

  Wat is er gaande bij Nina? Daan heeft liefdesverdriet om Robin. Janine wil graag weten wat andere flatbewoners van Agaath vinden.

  Donderdag 12 mei

  Ludo is onaangenaam verrast als hij een lege whiskyfles vindt in zijn kantoor. Janine en Lynn organiseren een buurtbijeenkomst. Julian en Saskia schrikken van nieuws van de belastingdienst.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ugh ik ben echt klaar met die vreselijke verhaallijn rondom Mare en Lars, had gehoopt dat het nu wel klaar zou zijn.

   • Dit is niet de bedoeling dat je het al zegt dit verhaalijn moet nog komen over Shanti maar ja als je het al vooruit zegt ik kijk wel op Videoland maar niet vooruit ik kijk gewoon per dag.

    • Voor mij zegt @Vlinder niets verkeerds.

     In de spoiler 10 mei staat toch dat Shanti met spoed naar het ziekenhuis gebracht wordt. Of dat nu door een val van de trap komt of door iets anders, wat maakt het uit.

     Ook ik hoop van harte dat het ongeboren kindje niets overkomt. Zou het zoveelste drama voor Shanti zijn.

   • Je hoorde haar echt 2/3 keer een koprol maken buiten beeld..

    Hoe mooi als de bany dit nou toch overleefd door haar beschermende krampachtigheid en ze er zodoende later om kunnen lachen..

    Maar het ziet er niet goed uit…