Archief

  Stanley Mauricius vanaf 9 maart terug in Meerdijk

  12

  Vanaf vrijdag 9 maart zal Kenneth Herdigein weer te zien zijn in GTST. Na lange tijd zal Bing Mauricius herenigd worden met zijn vader Stanley. Kenneth speelde in 2006, 2008 en 2009 ook de rol van de immer vrolijke Surinaamse zanger Stanley. In 2016 was hij ook even te zien in de GTST Meerdijk App.

  Stanley Mauricius staat bij veel fans van GTST bekend om zijn kenmerkende manier van lachen.

  Delen

  12 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ja dat vermoedde ik al dat laura voor hem gaat vallen en andersom maar, ze snauwt hem af terwijl hij juist gezellig met die kids speelt hoe ze zo histirisch doet over alles komt door haar ziekte denk die ze toen had opgelopen toen ze niet wou naar de Psgoloog.

  2. Die krullenbol laat tenminste mensen lachen en is blij alleen laura stoort alles ze is niet leuk meer maar een oude zeur

  3. Stanley stanga gaat verliefd worden op laura denk ik en zal ze minder zuipen, lucas word verhoord nu pas is linda erachter maar sjoerd heeft alles verpest gemeen van hem nu mag het huis verlaten en komt ie erachter dat Ayssen hem bedriegt met een vrouw lol ?

  4. Lana wil niet bij Bing wonen, omdat ze blijkbaar bang is voor Zoë of Loes. Waarschijnlijk voor Loes, omdat die toch een verborgen agenda blijkt te hebben. Maar wat nou als Lana denkt dat ze onder druk gezet wordt door Loes, maar dat zij enkel een berichtje of iets dergelijks heeft gehad van ‘L.’
   De meest logische optie lijkt me dan Ludo. Die is ook bij Jan Maes geweest maar toen was die er zogenaamd niet. Hij kan mensen goed onder druk zetten.
   Of het is Laura. Die wel vaker gewelddadige uitbarstingen gehad heeft. Of Linda. Of Lucas…. Wat zijn er veel personages in GTST wiens naam begint met een L :p
   Dan krijgen we over een paar maanden zeker te zien dat het niet Loes is die Lana onder druk zet, maar gewoon de standaard Ludo actie. Dan komt dat uiteindelijk uit en leidt het tot een breuk met Janine.
   “Ludo, hoe kun je! Het is nog maar een kind!”
   “Maar wel een Hafkamp.”
   Of het is toch Laura geweest die uit wraak Jan Maes vermoordt heeft. En zuipt ze zich nu klem, omdat ze goed beseft wat ze gedaan heeft.
   En eindigt deze verhaallijn met het afscheid van Jette.

  5. Nieuwe buren op

   Grappig dat ie terugkomt kan ie laura opvrolijken die zuurpruim beetje leven in meerdijk en wanneer stopt het over Jan maas is wel leuk geweest