Archief

  Stefano belandt met rolstoel in water

  11

  Sinds de kettingbotsing staat het leven van Stefano Sanders compleet op zijn kop. Door zijn gedeeltelijke dwarslaesie zit hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Het lukt Stefano maar niet om te wennen aan zijn ‘nieuwe’ leven als invalide patiënt.

  Toch probeert hij – met zijn rolstoel als nieuwe beste vriend – er het beste van te maken. Maar het hulpmiddel blijkt ook zijn grootste vijand te zijn. Op weg naar een afspraak met Rik belandt Stefano, nadat hij moest uitwijken voor een auto, met zijn rolstoel in het water. Veilig naar de kant zwemmen is door zijn dwarslaesie praktisch onmogelijk. Naarmate de tijd verstrijkt raakt Stefano steeds meer verzwakt…

  Intussen vraagt Rik zich af waar zijn beste vriend blijft. Weet hij hem op tijd te vinden voordat het te laat is?

  Wordt Stefano op tijd gered?
  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik hoop nog op een wonderlijke genezing.
   Tot nu toe maar matige comeback eerst was hij zogenaamd opeens evil en gelijk daarna het hele rolstoel gebeuren.

   • Ja Joemie ik heb je bericht gezien, maar het lijkt me heel flauw voor Merel.
    Zijn situatie en haar connectie daartoe lijkt deels haar karma, wat enigszins als een lijn door de serie heen loopt en nu dus inspeelt op haar schuldgevoel, haar checkt op oprechtheid en consequenties van wanneer dit mist.
    Shots tonen het fysieke verval waar Stefano mee te maken heeft in referentie tot zijn krachtige hoofd, bovenop een verzwakt lichaam.
    Ik hoop voor de acteur dat hij hoe dan ook een waardig einde krijgt

  2. Nee, hij gaat niet dood.. ik de maandtrailer zie ik hem in z’n rolstoel over een stijger rollen ,
   Dus hij gaat niet dood

  3. Nee hij gaat niet dood. Als je de trailer kijkt zie hem opnieuw naar het water toe rollen met zijn rolstoel. Hij heeft het moeilijk maar gaat niet dood.

  4. M.a.r.i.n.a. Houmes Lobelle op

   Rik zou hem wel op tijd vinden. Deze cliffhanger is spannend. Maar ooit zou Stefano uit het leven stappen omdat vele met een dwarslaesie heus niet langer blijven leven