Archief

  Stijn Fransen bevallen van tweede kind

  3

  Stijn Fransen is bevallen van haar tweede kind. Dochter Nine is zaterdag geboren, deelt de voormalige GTST-actrice dinsdag op Instagram.

  “Daar is ze dan onze kleine meid!”, schrijft Stijn. “Zaterdagochtend 8-7-23! Wij duiken weer heerlijk onze bubbel in, want het was een pittige bevalling dus we moeten even bijkomen!”

  De actrice heeft al een zoontje met haar verloofde Siegfried. Stijn speelde in GTST de rol van Sam Dekker, de dochter van Linda.

  Delen

  3 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Henny Siglé op

   Gefeliciteerd Stijn met Nine. Kom je ook weer terug in GTST ? Vond het erg jammer dat je uit de serie verdween !!! RTL moet eens afleren om aan programma’s die goed lopen te gaan sleutelen. Neem nou The Masked Singer, vorig jaar moest zo nodig die Tineke Schouten ( met die rot stem en flauwe grappen, vreselijk heb me rot zitten ergeren ) erin, DAT PASTE NOU TOTAAL NIET IN DAT PROGRAMMA, WAT EEN WANSMAAK !!! En nu flikken ze het wéér en wéér met de Masked Singer, nou moet er weer zo nodig een vrouw bij de presentatie ene Monica Geuzen … WAAROM IN HEMELSNAAM, RUBEN KAN HET MAKKELIJK IN ZIJN EENTJE AF HOOR ????? HET PROGRAMMA IS ZO SUCCESVOL OMDAT HET IS ZOALS HET IS DUS BLIJF MET JE TENGELS VAN HET CONCEPT AF EN LAAT HET BIJ HET OUDE !!!! IK VOORSPEL JE DAT JE EEN HOOP KIJKERS GAAT VERLIEZEN WAARONDER IK WANT JE HAALT DE HELE LEUKE SFEER UIT HET PROGRAMMA … DIT IS NOU HET ENIGE PROGRAMMA WAAR IK ME ENORM OP VERHEUG EN WAS ZO BLIJ DAT DAT MENS V ERUIT WAS EN NU HALEN JULLIE ER WEER EEN ANDER IN ….. WAAROM MOETEN JULLIE HET NOU WEER OPNIEUW VERPESTEN, ELKE VERANDERING IS NOG GEEN VERBETERING …. DUS LAAT HET PROGRAMMA ZOALS HET NU IS … ALLEEN MET RUBEN, LORETTA, CARLO, GERARD EN BUDDY !!!!! DIT IS EEN IJZERSTERK TEAM DUS LAAT HET ZO AUB !!!

  2. Al die kanalen die maar blijven klagen dat GTST naar Videoland moet ivm. overgewaardeerde quizshows, ze zijn net nekhijgerige aasgieren. Als de intentie hierachter toch marketing blijkt om videoland kijkers dan iig. aan het spreken te krijgen, dan is dat in mijn geval gelukt.
   Ookal slaap ik 7 weken of nog geen 7 dagen in mijn tweede huis, het blijft van mij en niemand hoeft dat dus op de schop te gooien. Punt.