Archief

  Tiffy bevalt van een jongetje

  15

  Volgende week dinsdag is het eindelijk zover: de bevalling van Tiffy begint! Tiffy wil graag thuis bevallen en Lucas is daarbij aanwezig. Het duurt een tijdje voordat de kleine spruit zich laat zien, maar na een aantal uur komt het kerngezonde jongetje ter wereld. Lucas en Tiffy kunnen hun geluk niet op!

  Er ging heel wat aan Tiffy’s bevalling vooraf. Lucas en zijn toenmalige vriendje Flo Wagenaar wilden een kindje en vroegen Tiffy als draagmoeder. Ze stemde hiermee in en liet zich insemineren met Lucas’ zaad. Al snel bleek Tiffy zwanger te zijn. Ze loog hierover tegen Lucas en Flo, omdat ze bang was dat de twee haar kindje bij de geboorte wilden afpakken. Tiffy besloot daarom Meerdijk te verlaten, maar keerde na enkele maanden weer terug en biechtte alles op.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Misschien kunnen hem vernoemen naar Edwin. Lucas grote liefde, Tiffy’s halfbroer (Die ze helaas nooit heeft kunnen ontmoeten.), zou ook een mooie gebaar zijn naar Anton.

   • Op twitter las ik (blijkbaar iemand die vooruit kijkt) dat ze het jongetje de naam Wolf hebben gegeven.
    Weet niet of dit waar is, want zelf kijk ik niet vooruit.

  2. BREAKING:

   Cas Jansen keert mogelijk terug naar GTST. Hij speelde Julian Verduyn, de pleegzoon van Laura (en Robert).
   Op Mediacourant is door een gebruiker een foto geplaatst van een kleedkamer waarop de namen van Everon, Rein en Cas te zien zijn!

   Laten we het hopen!