Archief

  Tommy van Lent verlaat GTST

  10

  Tommy van Lent stopt met zijn werkzaamheden voor GTST. De 18-jarige acteur, die sinds eind 2019 te zien is als Steef Verduyn in GTST, kan zijn rol in de serie niet langer combineren met zijn toekomstplannen.

  “Ik doe nu een mbo-opleiding, filmacteur, en die wil ik heel graag afmaken. Het combineren (met GTST, red.) ging niet meer. Dus ik moest een keuze maken”, vertelt Tommy in GTST De Podcast. De acteur wil na het afronden van zijn mbo-opleiding starten bij de Toneelschool in Amsterdam of Maastricht.

  Er komt geen einde aan de rol van Steef Verduyn. Het personage wordt gerecast.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Meerdijkertje op

   Is het niet een mooier idee om Steef tijdelijk uit Meerdijk te laten vertrekken? Studie in Buitenland of iets? en als Tommy na zijn studie weer wil, kan hij zo terugkeren… Hij is echt gegroeid in het acteren en in de rol. Net nu zijn rol echt leuk begon te worden (ook voor hem), door veel mee te maken, gaat hij weg 😪

  2. Ik hoop dat er een goede vervanger komt voor hem of dat hij vermist raakt en misschien ooit terug kan komen en zijn rol tzt aan past ik vond hem altijd wel wat hebben ik denk dat hij veel mensen aan denken heeft gebracht . Tot jammer maar ik gun hem zijn toekomst .

   • Zou wel een keer een goede zijn. Een goede ontvoeringszaak. Wel jammer dat Tommy gaat. Hij brengt een goede vibe mee in de serie. Hopelijk komt er een betere recast dan met Rover destijds

    • Ik vond de recast van Rover niet slecht hoor. Ze hadden het alleen beter niet kunnen doen, want zijn verhaallijnen sloegen vanaf die tijd gewoon nergens meer op.

    • Ontvoeringszaak! Nog méér ellende voor de Verduyntjes.
     Weten nog niet eens wat met Julian gaat gebeuren, maar sowieso ook ellende.

     Neen, wat mij betreft, laat de Verduyntjes maar effe met rust.

  3. Elly Reneerkens op

   Jammer Tommy, maar ik kan het wel begrijpen heel veel succes met je toekomstplannen wij gaan jou zeker missen je was een geweldige acteur.

   • Met je eens, Elly

    Ook ik vind het jammer, maar een goede en verstandige keuze van Tommy.

    Hij moet nu aan zijn toekomst denken, zijn rol in GTST duurt ook niet eeuwig.