Archief

  Finale GTSTCourant Awards 2017 – De Tweestrijd

  55

  De GTSTCourant Awards 2017 gaat tijdens de spannende finale een nieuwe fase in! Na 2.500 uitgebrachte stemmen wordt opnieuw de balans opgemaakt. Per categorie gaan de twee kandidaten met de meeste stemmen door naar de laatste ronde: De Tweestrijd. Het is vanaf nu mogelijk om opnieuw te stemmen op jouw favoriet. Stemmen kan tot vrijdag 25 augustus. In de loop van het nieuwe seizoen zullen de grote winnaars van de GTSTCourant Awards 2017 bekendgemaakt worden.

  Er kan niet meer gestemd worden. De uitslag volgt binnenkort!

  Delen

  55 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Aysen Baydar is een mooie politievrouw en door haar zaal ik gearresteerd willen worden. en veder is ze me favorieten speler samen met Stijn Fransen en Britt Scholte . en ik hoop dat Aysen Bayder in Het Nieuwe seizoen dat zijn nog leeft ? Want ik vind Aysen Bayder heel erg Belangrijk Dat zijn er nog in zit Bij GTST want een goeden politievrouw is er niet. en marly van der velden vind ik ook heel goed spelen en zijn is ook Heel goede vrouw. en van de Robin meer zijn heeft het ook heel goed gedaan GTST krijgt 10 putten want het een goede aflevering waar je veel van leert. en ik hoop dat GTST een keer GTSTFILM gaan maken want dat zaal erg Leuk zijn. en veder ben ik een groten fan van GTST en ik kijk al tijd naar GTST. en ik hoop dat het heel Lang Door Gaat. want ik zaal niet weten wat ik moet Doen Zonder GTST. En ik zien vaak lekker voor bij komen. en daar Mag een GTSTRECEPTENBOEK Mag komen . en ik hoop dat jullie een fijnen vakantie hebben gehard

  2. Mijn favorieten: Erik de Vogel (super acteur en zooo aantrekkelijk ;-)), Britt Scholte (wat een schatje en talentvol!), Martine Hafkamp (doorgewinterde Topactrice!), Aysen Baydar (Onder die strenge maniertjes ligt een gevoelig karaktertje)

  3. gestemd op guido dilan jos en aysen. vind de acteur die jos speeld super goed spelen… echt doet die zeer goed..

  4. Ik vind het zooo jammer dat Olivier niet door is, vind hem zo goed!
   Gestemd op Erik, Dilan, Jos & Aysen 🙂

  5. Ludo 2 keer Aysen en Martine . Ik vind Jos ook zeer goed en LACHWEKKEND maar Martine is een grote favoriet en zo duister!

  6. Vandaag met Dilan contact gehad. Et zat iemand op tindet oa haar naam virusen te verspreiden. Aardige vrouw zij moet winnen