Archief

  Nieuwe shots leader GTST

  17

  Vanaf volgende week maandag krijgt de leader van GTST een kleine update. Amir en Zoë worden toegevoegd aan de leader en Maxime verdwijnt. Daarnaast krijgen Ludo en Janine een gezamenlijk shot. Bill Norris is niet toegevoegd aan de leader. Daarmee staat vast dat Bart Oomen de serie binnenkort verlaat.

  Bekijk de vernieuwde shots hieronder:

  Delen

  17 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Even iets anders: Linda had in 2005 een soort aanval ofzo dat het leek of ze dood was toen Morris haar in de container stopte en ineens heeft ze niks meer , ook raar

  2. Flapperdeflap op

   Oh, Amir blijft? Had ik niet verwacht eigenlijk. Hij zal wel wat met Sjors gaan krijgen dan.. Zoe vind ik een nutteloze toevoeging aan de serie.

  3. Misschien moet je Laura en Noud samen doen, Rikki, Rik en Job, Sjoerd en Aysen, Linda, Anton, Rover, Kimberly en Sam, Ludo, Janine, Nina, Lucas en Bing, Sjors en Amir en als laatste Zoé, allemaal bij elkaar, zou leuker zijn

  4. Amir vindt ik tot nu toe een nutteloos personage en ongeloofwaardig. Niks tegen de acteur.. Maar had er met zijn ABN geen vluchteling van gemaakt.

   • Sorry, Dennis, maar Amir spreekt echt (nog) geen ABN. Spreekt wel redelijk Nederlands maar zijn zins opbouw klopt regelmatig niet.

    • Ik werk met vluchtelingen en de fouten die hij maakt zijn echt te verzonnen. Hij leert dingen van Sjors die hij allang zou moeten weten met dit taalniveau. Het beeld dat ze neerzetten klopt echt niet.

   • Amir is zeker niet nutteloos, hij laat zien hoe het ook kan zijn als je vluchteling bent, hij kan echt wel Nederlands en btw je kan ook niet kijken, dan stoor je er ook niet aan. Laterz

  5. Voor mij mag er volgende keer een nieuwe Leader Shots komen van Aysen, Sjoerd & Rikki want die zijn ondertussen al van 2014 , Sjoerd heeft ondertussen voor Aysen gekozen dus een Shot van Aysen en Sjoerd zou tof zijn en Rikki alleen.

   • Aysen zit toch in de (huidige) leader?

    Maar wie weet wat er nog te gebeuren staat, Rikki en Sjoerd samen in de leader is niet voor niets.
    Houdt Aysen wel haar baan bij de politie? Na haar acties met zo’n dramatische gevolgen? Wat ligt er voor Aysen in ’t verschiet?