Nieuwe shots leader GTST

GTST

Vanaf volgende week maandag krijgt de leader van GTST een kleine update. Amir en Zoë worden toegevoegd aan de leader en Maxime verdwijnt. Daarnaast krijgen Ludo en Janine een gezamenlijk shot. Bill Norris is niet toegevoegd aan de leader. Daarmee staat vast dat Bart Oomen de serie binnenkort verlaat.

Bekijk de vernieuwde shots hieronder:


17
Laat een reactie achter!

Jeroen

Ziet er goed uit klasse

Amanda

Mag ik ook mij doen dan

Amanda

Ik vind het luk als ik mij kan doen
In gstst dat is mij drom van mij

lise

Meid, schrijf eerst behoorlijk Nederlands, dan mag jij ook mee doen

Gtstje

Voor mij mag er volgende keer een nieuwe Leader Shots komen van Aysen, Sjoerd & Rikki want die zijn ondertussen al van 2014 , Sjoerd heeft ondertussen voor Aysen gekozen dus een Shot van Aysen en Sjoerd zou tof zijn en Rikki alleen.

Mjo

Aysen zit toch in de (huidige) leader?

Maar wie weet wat er nog te gebeuren staat, Rikki en Sjoerd samen in de leader is niet voor niets.
Houdt Aysen wel haar baan bij de politie? Na haar acties met zo’n dramatische gevolgen? Wat ligt er voor Aysen in ‘t verschiet?

Dennis

Amir vindt ik tot nu toe een nutteloos personage en ongeloofwaardig. Niks tegen de acteur.. Maar had er met zijn ABN geen vluchteling van gemaakt.

Mjo

Sorry, Dennis, maar Amir spreekt echt (nog) geen ABN. Spreekt wel redelijk Nederlands maar zijn zins opbouw klopt regelmatig niet.

Marianne

Ik werk met vluchtelingen en de fouten die hij maakt zijn echt te verzonnen. Hij leert dingen van Sjors die hij allang zou moeten weten met dit taalniveau. Het beeld dat ze neerzetten klopt echt niet.

lise

Amir is zeker niet nutteloos, hij laat zien hoe het ook kan zijn als je vluchteling bent, hij kan echt wel Nederlands en btw je kan ook niet kijken, dan stoor je er ook niet aan. Laterz

Iris

Die van Ludo en Janine is erg mooi

Mjo

Klopt Iris, met je eens.

Victoria

Ja dat is zeker waar!

lise

Misschien moet je Laura en Noud samen doen, Rikki, Rik en Job, Sjoerd en Aysen, Linda, Anton, Rover, Kimberly en Sam, Ludo, Janine, Nina, Lucas en Bing, Sjors en Amir en als laatste Zoé, allemaal bij elkaar, zou leuker zijn

Flapperdeflap

Oh, Amir blijft? Had ik niet verwacht eigenlijk. Hij zal wel wat met Sjors gaan krijgen dan.. Zoe vind ik een nutteloze toevoeging aan de serie.

lorenzo

En felix dan

Ruud

Even iets anders: Linda had in 2005 een soort aanval ofzo dat het leek of ze dood was toen Morris haar in de container stopte en ineens heeft ze niks meer , ook raar