Archief

  Valentijn Sanders binnenkort te zien in Meerdijk

  14

  Binnenkort mag Meerdijk een nieuwe inwoner verwelkomen: Valentijn Sanders! De zoon van Nick Sanders en Charlie Fischer zal binnen afzienbare tijd te bewonderen zijn in soapdorp Meerdijk. De rol zal worden gespeeld door Vincent Visser.

  Voordat Vincent zijn opwachting maakt in GTST, zal hij eerst te zien zijn in het verhaal ‘Valentijns Vlucht’ dat exclusief te volgen is op het Instagram account van GTST.

  Valentijn zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland. Met hulp van Lana Langeveld duikt hij onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen. 

  ‘Valentijns Vlucht’ is elke werkdag vanaf maandag 29 april op drie momenten van de dag te volgen via de stories van het Instagram account van GTST. Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload. Op een later moment zal Vincent Visser in GTST te zien zijn.

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Instajammer op

   Heeft iemand die instagram story al gekeken. Ik vind t niet te doen. En hoe zit Lana hier nou ineens tussen.

  2. Volgens mij werkt het niet zo goed met al die jongeren erbij. Ik snap wel dat er een keer wat jongeren bij in moeten, maar GTST is er best extreem in.
   Misschien moeten ze hier eens een poll maken waarin fans mee kunnen denken met verhaallijnen. Of enquetes of weet ik veel wat

     • Omdat hier duidelijk veel mensen zitten die (nog) niet kunnen nuanceren 🙂 Ze interpreteren kritiek/feedback meteen als aanval en/of haat. Terwijl kritiek/feedback zo waardevol kan zijn en zelfs verbetering in de hand kan werken.

      Het is overigens geen geheim dat de kijkcijfers van gtst drastisch teruglopen. Ik vind het juist interessant om dan te horen hoe dat komt en waarom iemand afhaakt. Stoppen met kijken? Ja, als we dat allemaal gaan doen, vrees ik dat rtl vroeg of laat de stekker eruit moet trekken, dus wees blij dat we -ondanks onze kritieken- nog elke avond aanschuiven 😛