Valentijn Sanders binnenkort te zien in Meerdijk

Binnenkort mag Meerdijk een nieuwe inwoner verwelkomen: Valentijn Sanders! De zoon van Nick Sanders en Charlie Fischer zal binnen afzienbare tijd te bewonderen zijn in soapdorp Meerdijk. De rol zal worden gespeeld door Vincent Visser.

Voordat Vincent zijn opwachting maakt in GTST, zal hij eerst te zien zijn in het verhaal ‘Valentijns Vlucht’ dat exclusief te volgen is op het Instagram account van GTST.

Valentijn zit flink in de problemen en vlucht naar Nederland. Met hulp van Lana Langeveld duikt hij onder. Wanneer hij de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet, is hij niet langer meer anoniem en moet hij opnieuw vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas (Ferry Doedens), die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen. 

‘Valentijns Vlucht’ is elke werkdag vanaf maandag 29 april op drie momenten van de dag te volgen via de stories van het Instagram account van GTST. Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload. Op een later moment zal Vincent Visser in GTST te zien zijn.


14
Laat een reactie achter!

Instajammer

Heeft iemand die instagram story al gekeken. Ik vind t niet te doen. En hoe zit Lana hier nou ineens tussen.

Linda

Kan ik dit ook ergens volgen zonder Instagram?

L V

Volgens mij werkt het niet zo goed met al die jongeren erbij. Ik snap wel dat er een keer wat jongeren bij in moeten, maar GTST is er best extreem in.
Misschien moeten ze hier eens een poll maken waarin fans mee kunnen denken met verhaallijnen. Of enquetes of weet ik veel wat

Flapperdeflap

Tuurlijk, nog een brugpieper erbij.

Dennis

Lieke van Lexmond gaat denk echt niet meer terugkeren

Damian

ik heb begrepen dat lieke en christophe allebei zullen terug keren voor een tijdelijke periode

Dre

Weer een acteur die niet acteren kan zucht.

Misha

Dat heb je snel gezien… nog voor zijn debuit.

Dre

Ik heb hem in Brugklas gezien en daar blonk hij niet uit met acteren.

Ced

Dan kijk je toch lekker niet

Dre

Waarom mag er geen kritiek op gtst gegeven worden beetje raar

Lynn

Omdat hier duidelijk veel mensen zitten die (nog) niet kunnen nuanceren 🙂 Ze interpreteren kritiek/feedback meteen als aanval en/of haat. Terwijl kritiek/feedback zo waardevol kan zijn en zelfs verbetering in de hand kan werken.

Het is overigens geen geheim dat de kijkcijfers van gtst drastisch teruglopen. Ik vind het juist interessant om dan te horen hoe dat komt en waarom iemand afhaakt. Stoppen met kijken? Ja, als we dat allemaal gaan doen, vrees ik dat rtl vroeg of laat de stekker eruit moet trekken, dus wees blij dat we -ondanks onze kritieken- nog elke avond aanschuiven 😛

Remmelt

Ik hoop dat Valentijn een goed iemand speelt.

Mees

Laat Charlie en Nick dan ook terug komen.