Archief

  Melissa Drost verlaat GTST

  16

  Na 17 jaar verlaat komt er een einde aan de rol van Sjors Langeveld. Het personage vertrekt naar Berlijn.

  Het huwelijk van Sjors en Amir verkeert al maanden in zwaar weer. Door haar recente zoen met Bing is Sjors tot inzicht gekomen dat haar relatie met Amir geen toekomst meer heeft. Ze wil van hem scheiden, pakt haar koffers en vertrekt naar Berlijn. Daar verblijft momenteel Lana Langeveld, haar dochter.

  De rol werd tussen 2003 en 2017 gespeeld door Ingmar Schrama. Sinds 2017 neemt Melissa Drost de honneurs waar. Het personage is in haar hart gaan zitten. “Al kon ik haar bij vlagen niet uitstaan, na zoveel tijd is ze in mijn hart gaan zitten. Ze kan zeuren, maar ze is een strijder. Ze strijdt voor het goede, altijd”, schrijft ze op Instagram.

  Dit bericht bekijken op Instagram

  • SPOILER ALERT • De tijd van bezorgdheid is voorbij. Na 17 jaar is het tijd voor het personage Sjors om Meerdijk te verlaten…. Daarvan mocht ik 2,5 jaar op me nemen en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Al kon ik haar bij vlagen niet uitstaan, na zoveel tijd is ze in mijn hart gaan zitten. Ze kan zeuren, maar ze is een strijder. Ze strijdt voor het goede, altijd. Ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met het soap-genre en heb immens veel respect voor de werkwijze die deze stijl met zich meebrengt. Voor en achter de schermen wordt er zo hard gewerkt! Ik ben ook heel blij met alle lieve mensen die ik heb leren kennen en vrienden die ik heb gemaakt. Het was een soort lange, intense droom. En nu, hééél veel zin in nieuwe dingen. Er valt nog zoveel te ontdekken! ?Dank aan alle kijkers voor het kijken en de lieve berichten die ik de afgelopen 2 jaar ontving! Dikke kus! #dagSjors #endofanera #GTST #dagallemaal!(vandaag laatste aflevering op Videoland, volgende week laatste op tv) ???♥

  Een bericht gedeeld door ?Melissa Drost? (@melissa_drost) op

  Het vertrek van Sjors Langeveld is 17 maart op televisie te zien.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Flapperdeflap op

   Hoewel ik Melissa Drost beter vond in de rol van Sjors dan Inge Schrama, denk ik niet dat iemand SJors uiteindelijk teveel zal missen. Ze is de laatste periode echt veranderd in iemand die enkel nog zeurt, klaagt en moeilijk doet. Dat trekt de soap naar beneden. Haar vertrek biedt mogelijkheden voor een nieuw karakter of een oud gediende.

  2. Goede keus, Sjors is de afgelopen jaren verandert in een verschrikkelijk zeurderig en negatief karakter. Sjors in beeld = zappen voor mij, en ik ben denk ik niet de enige.

   Vroeger was ik van mening dat Sjors er echt niet uit mocht, toen Ingmar de rol speelde. Sinds Melissa de rol speelt, een relatie kreeg met Amir en Lana als vaste rol in de soap kwam is het karakter echt gedaald tot een verschrikkelijk personage. Top beslissing dus van de schrijvers!

   • Ik vind juist Sjors leuk en wordt helemaal gek van de vrouwonvriendelijke asielzoeker Amir , die eerst heel geëmancipeerd in de serie kwam en nu geen geld van zijn vrouw wil, zeikt over respect dat hij wil afdwingen van zijn vrouw , zomaar zijn baan opzegt en zijn vrouw mag daar niks van zeggen want dan is meneertje Amir boos en maar liegen en bedriegen……….. nee Amir had weg gemogen en Sjors een leuke nieuwe vent want waar Amir een geweldige frisse wind was met een top verhaallijn is hij juist veranderd in een vervelende irritante eikel.

  3. erwin cratsborn op

   nou wordt alsmaar saaier alle oude bekenden eruit toch misschien voor te stoppen met de soap oude gaan eruiten komen nieuwe personagesvoor terug niet spannend meer zo en wordt alsmaarsaaier en saaier en saaier

  4. Ooooh neeeee!!! Waarom dit nou weer? Sjors hoort bij GTST!!! En ik vind Melissa echt heel goed en ze past bij het totaal plaatje. Ik baal hier enorm van en hoop echt dat dit tijdelijk is en dat ze terug komt!

   • markpostma op

    zullen we allemaal in staking gaan met kijken zodat ze iedereen er weer erin doen die we erin willen houden gr mark

  5. Ze geeft op haar instagram aan dat ze eruit is geschreven. Ze hadden zoveel opties met haar…. En ze lieten sjors 2 jaar lang alleen over Amir gaan, ze hadden er zoveel meer van kunnen maken.

  6. Gezien de moeite van het afscheid nemen denk ij dat ze er tijdelijk uit gaat. Er moet ook een scheiding geregeld worden.

   • Ze geeft op haar Instagram aan dat haar vertrek definitief is en niet tijdelijk. Zelf had ze willen blijven, maar de schrijvers hebben besloten dat het genoeg was.

  7. Looking for avontuur schrijft ze nog paar uurtjes geleden. Ik vind het zo erg jammer dat personage Sjors nu eruit gegooid personage Sjors hoort er gewoon bij ik heb hier nog steeds geen woorden voor ik baal enorm.

   • Inderdaad @Vlinder, ook ik zou het erg jammer vinden als Sjors definitief uit gtst vertrekt, sterker nog ook ik baal er van.

    Eerlijk gezegd lijkt het een beetje op vluchtgedrag.
    Overigens, misschien heb ik het gemist, maar weet Sjors überhaupt waar Lana in Berlijn woont?
    Als je in Berlijn moet gaan zoeken, zonder te weten waar, succes beste Sjors. Berlijn is een behoorlijk grote stad.