Archief

  Verlaat ook Robin Martens GTST?

  25

  De grote leegloop bij GTST gaat onverminderd door. Na Marjolein Keuning, Bart Oomen, Jord Knotter, Urvin Monte, Jord Knotter en Buddy Vedder, lijkt Robin Martens de volgende te zijn die GTST de rug toekeert.

  Rikki de Jong heeft het ambitieuze plan om samen met haar nieuwe vriend Abel naar Rotterdam te verhuizen. Afgaande op de spoilers lijken de plannen rond 21 december ook daadwerkelijk doorgezet te worden. Moet Rik binnenkort ook afscheid nemen van zijn dochter?

  Delen

  25 reacties

  Schrijf een reactie!

   • NederlandseBelg op

    Wil graag weten waarom haha. Zo’n leegloop. Vooral jonge karakters…
    Gtst gaat nieuwe weg in of langzamaan stoppen?

    En als de letter q de nieuwe weg ik stop ik graag met kijken. Wat een triest gedoe zeg…

  1. Yay eindelijk! Dan niet door de brand in boks maar door Abel. Wat een ruziebitch tegen Sjoerd. Alleen had ik liever gezien dat Bram in Meerdijk bleef voor Sjoerd.

  2. Ik vind nu wel dat ze voor rik ook een verloren zoon ofz weer mogen doen,der is helemaal niks van hem van familie ofz,hij heeft ook vroeger in gtst een aantal relaties gehad,laat het lekker zo worden dat die nog een kind heeft ofzoiets!gaat niet goed zo..

   • Rik kan makkelijk alleen. Dat liet het personage al zien na het overlijden van Anita. Toen Rikki nog gespeeld werd door Amber Brandtjes.

    Kan die niet terugkomen??!!!!

  3. Ik denk niet dat ze weggaat. Wel dat ze naar Rotterdam gaat. Maar… er klopt iets niet bij Abel. Hij is best dwingerig en pushed haar. Ik denk dat we een andere kant nog van Abel gaan zien.

   • Wat je schrijft over Abel, ben ik voor 100% met je eens. Heb die Abel vanaf het begin niet vertrouwt.
    Ik ben dus “blij” dat je dit schrijft, want ik dacht dat ik zowat de enige was die zo over Abel dacht.

    • Dat was gisteren dus te zien.
     Robin Martens gaat met de flexwet… Lijkt me echt niet dat ze oninteressante vlogs gaat maken ipv een carrière als wat ze nu heeft.

  4. Als zo dat zo is, dan zou ik het echt heel jammer vinden. Rikki is één van m’n favoriete personages en Robin doet het echt zo goed. Zou het wel begrijpen want ze heeft volgens mij best wel wat ambities naast GTST.

   • Kun jij het beter dan? Ze speelt een rol. Dat maakt haar geen vreselijke actrice. Ga lekker zelf auditeren en dan niet gaan lopen jammeren als het niks wordt!